Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5056776 razy)
|
Gavroche
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest. Radziu, a Tobie Przyjaciel w czym poważnym pomógł? Tak między wierszami, wydaje mi się. To prawdziwa historia, więc nie kwalifikujesz się. Zdrowia życzę zatem. Któregokolwiek potrzebujesz. Hipokryta. Błazen Ale, by oddać sprawiedliwość, raczej Stańczyk. Jak znasz prawdziwą jego funkcję to się nie obrazisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Jak znasz prawdziwą jego funkcję to się nie obrazisz.
Nawet się nie zaróżowię- nieco. Logicznym jest, że za prawdę nie ma potrzeby stroić się w fochy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Jak znasz prawdziwą jego funkcję to się nie obrazisz.
Nawet się nie zaróżowię- nieco. Logicznym jest, że za prawdę nie ma potrzeby stroić się w fochy. Ani ja. Choć Twoje zwierciadło raczej do cyrku bym wstawił
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Błazen Very Happy Ale, by oddać sprawiedliwość, raczej Stańczyk. Sprawiedliwości nie oddasz tym sposobem, przecież nawet Rubaszny Salomon z pustego nie nasika. Stańczyk to pajacyk, który z pańskiego stołu jednak żarł- Pierwszy Lepszy Uczniu mój(PLUm). ... Jak znasz prawdziwą jego funkcję to się nie obrazisz.
Nawet się nie zaróżowię- nieco. Logicznym jest, że za prawdę nie ma potrzeby stroić się w fochy. Ani ja. Choć Twoje zwierciadło raczej do cyrku bym wstawił Tym, akurat się nie wyróżniasz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Temu mam być zdrów- potrzebujesz czego, mój Hipokryto?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A! Temu mam być zdrów- potrzebujesz czego, mój Hipokryto? Jakaś prawdziwa historia byłaby nie od czapy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało Ot jaką Ci młodzi mają szczerą gębę- jak dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało Nic nie poradzę, kto z kim przestaje...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało Ot jaką Ci młodzi mają szczerą gębę- jak dzieci. Dzieci okresu Czarnobyl`u tak majom
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało Nic nie poradzę, kto z kim przestaje... Wyraziłeś właśnie wolę... dla Nauki. Nie wypada młodszemu nieco odmówić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo, mimo Twojej fantastycznej czynności, widzisz mnie takim, jakim Ci się pozwalam Temu. Po jehowemy zabrzmiało Nic nie poradzę, kto z kim przestaje... Wyraziłeś właśnie wolę... dla Nauki. Nie wypada młodszemu nieco odmówić. Ale nie na siłę, Radziu. Dobry trener sprawia, że...mimochodem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mowy nie ma o biegu, sam chód. A z trenerki wiem tyle, że trener wie dobrze kiedy Pociecha stęka- bo musi, a kiedy stęka- bo tak jej się wydaje, że musi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pardonsik, sam mimo chód.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mowy nie ma o biegu, sam chód. A z trenerki wiem tyle, że trener wie dobrze kiedy Pociecha stęka- bo musi, a kiedy stęka- bo tak jej się wydaje, że musi. U młodszych-zgoda. Starszego apopleksja lub zawał niechybnie czeka. Przemyśl program trenerze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Myślenie to nie jest mój oręż. Mam lepsze narzędzia, zwłaszcza że z a p a m i ę t a ł e m- gównem mam się nie zajmować. Znaczy- gówno ma mnie to obchodzić. Tak mi ktoś niebiegły już perswadował. Hipokryta, czy Kto? Czyli gdzie powinienem zmieścić "zawał" i "apopleksję"? (wypada żebym był konsekwentny ) I dla Nauki dodam, niespiesznie mój Uczniu, logicznym będzie od .......( tu lista jest już zbyt długa ) spod stołu w nauce się bogacić i własnych Dzieci bałaganem- na biurku, nieporadnie się chwalić. Czy dupy sobie nie zawracać i na kolejnym, farmerskim biznesie z nudą leźć w parze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dupy sobie nie zawracać trenerze Szkoda mojego czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na co szkoda. Czasu.
|