administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
SOJA! Soja GMO jest the best of the best, of the best! A z liści - lucerna! To pewnie tylko kwestia czasy kiedy "wynaturzony cudak" o tym doczyta i wlaczy to to niezbednego zestawu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Lucerna rozdaja jak nic, więc gdyby tam której wegetariance mleka dla dziecięcia brakowało - tylko lucerna w każdej fazie laktacji! Cudowna, niedoceniona karma!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no wlasnie: proszę przestać trolować, albo wypad.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jestem poważny Nie wiem ile waży duże niemowlę, ale będąc wyłącznie na cycu, musiałoby wydoić prawie 3 l mleka! Nie ssące już, oszamać ponad 10 żółtek... Ciekaw czy potem na wagę łazienkową wejdzie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja wolę następujące połączenie śmietanka z masłem z rondelka 5 żółtek z rondelka twaróg z rondelka cukier z rondelka Jest spoco, ale nie zapominać - witamina C - może być nawet z pigułki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bo temat ciekawy. Jednakże artykuł w takim znanym tonie "ni to ni to". Niby raj, ale dowodów zieleni nawet nie ma. Jak tu sobie ten raj wyobrazić, pustynny?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo temat ciekawy. Jednakże artykuł w takim znanym tonie "ni to ni to". Niby raj, ale dowodów zieleni nawet nie ma. Jak tu sobie ten raj wyobrazić, pustynny? Bo środowisko sprzyjające życiu trwało zbyt krótko, by zieleń się wykształciła w znanej nam formie. Proste mikroby-bezpieczniejsze założenie. Mars ma zbyt małą masę, nie utrzymał zbyt długo atmosfery.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Jestem zupełnie spokojny, że coś wymyślą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na mikroelemnety i witaminy zaś tak normy zawyżyli, że tylko pastylkami na standardowej diecie można te "normy" wyrobić!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Chiny, Indie, Brazylia, ale też Rosja i Ukraina. Bogacąca się klasa średnia oraz starzejące się społeczeństwo powodują, że państwa te są doskonałym miejscem ekspansji koncernów farmaceutycznych". Pewnie firmy farmaceutyczne współpracują z McDonalds...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zelazo, miedz etc
|