Blackend
|
Pewnie firmy farmaceutyczne współpracują z McDonalds... Oczywiście, że współpracują, choć nie bezpośrednio i pewnie nieświadomie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ci drudzy przygotowują "dobry" grunt tym pierwszym. A do tego rozpowszechniana (nie)wiedza amerykańskich naukowców na temat (nie)zdrowgo odżywiania przynosi owoce... (kokosy)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Odchudzanie to świetny interes w Tuczarni. Do tego jeszcze uzyskują odwrotny skutek od zamierzonego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słyszałam, że zakaz sprzedaży napojów wysokosłodzonych - w dużych opakowaniach tam nie przeszedł. Producenci się odwołali i wygrali.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Słyszałam, że zakaz sprzedaży napojów wysokosłodzonych - w dużych opakowaniach tam nie przeszedł. Producenci się odwołali i wygrali.
chcieli zakazać sprzedaży napojów w restauracjach. Na co Sąd Najwyższy orzekł,że to "głupota", ponieważ będzie je można nabyć w sklepach, więc co to za zakaz bez zakazu
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To faktycznie bez sensu, tak zakaz palenia w knajpach i wiele innych idiotycznych zakazów. Na tym właśnie polega socjalizm, który z radoscią obecnie wdrażamy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinni wprowadzić zakaz wprowadzania zakazów...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale wiekszość tego nie chce, ludzie chcą aby było odtąd - dotąd
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prikazy, nakazy i gotowe szablony...zero myślenia... Ślepe posłuszeństwo wobec systemu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech tam, bo niewolnicy muszą w ciągłym strachu przed śmiercią, czy inną Apokalipsą żyć, aby się nie buntowali zbytnio. Stary wybieg, jak Wszechświat...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czasami to chyba lepiej nie żyć niż być tak strasznie okaleczonym...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czasami to chyba lepiej nie żyć niż być tak strasznie okaleczonym... Też mam takie wrażenie, ale.... potem to jest rożnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|