|
MariuszM
Go
|
Blackend`a trzeba się zapytać
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No niekoniecznie jest z ta matka mitochondrialna taki porzadek, bo jednak ta teoria w paru miejscach jest niespojna jak sie okazuje. "7 matek swiata" Marvina Harrisa warto przeczytac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie tam, przecież wiadomo, że "matka jest tylko jedna"!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A gdzie tam, przecież wiadomo, że "matka jest tylko jedna"! Można skoczyć po następną
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ta druga ksiazka J.Wasilika "Moje widzenie rzeczywistosci" warta jest przeczytania? Tez takie rejony jak w Bastardzie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Inna, ale też ciekawa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Blackend`a trzeba się zapytać Ale ja się nie znam na dietach i nie mam pojęcia co i dlaczego trzeba jeść. W tych sprawach zdaję się na Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na filmie wygląda pięknie, na żywo jeszcze nie widziałem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jutro będzie kolejna okazja tylko, że Śląsk chyba zbyt daleko od bieguna ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No daleko, ale za to w zamian pod nosem mam Beskidy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na Wybrzeżu była widoczna, to może jutro też będzie... kurczę, żeby tak zimno nie było, to chętnie obserwowałabym niebo...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Blackend`a trzeba się zapytać Ale ja się nie znam na dietach i nie mam pojęcia co i dlaczego trzeba jeść. W tych sprawach zdaję się na Ciebie Myślałem,że jeżeli chodzi o parówki, to Ty jesteś w tym "ekspertem".... Czyli co - parówkową trza jeść Ale Ok
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A czy to zjawisko to aby zdrowe jest. Bo na przykład takie jednodniowe przesilenie może trzymać tygodniami w tej... o!... gnuśności.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Parówki zawsze są w naszej lodówce i jemy je wszyscy, dorośli oraz dzieci Jest to całkiem nieźle zbilansowane danie np. na szybkiego głoda, a jak jeszcze znajdzie się do tego kilka łyków śmietanki, to mam prawie ideał Gdy jestem poza domem w ten sposób najczęściej jadam śniadanie, bo to proste i niekłopotliwe do kupienia produkty
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A czy to zjawisko to aby zdrowe jest. Bo na przykład takie jednodniowe przesilenie może trzymać tygodniami w tej... o!... gnuśności. Ja o Zorzy napomknąłem tak niefrasobliwie. A parówki? Podobnie jak pasztety, czy chleby. Dobrze jak wiemy z czego były robione i kiedy to coś zostało poddane ostatecznej obróbce.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Parówki 3-4 paluszki na masełko lekko podgrzane, przykrywa się serkiem, pokrywką, czeka, aż serek zmięknie i zacznie się rozpływać, na talerz i kechupuem. SUPER jedzonko, nawet dla tych na dietach beztłuszczowych, co lubią parówki, bo "chude są"!
|
|
|
|
|
|
|
|
|