Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"...prof. dr hab. Mirosław Jarosz zauważa, że dieta pacjentów szpitala zawiera zbyt dużo mięsa..." No to prof. Jarosz już zadba "odpowiednio" o prawie całkowitą eliminację mięsa, a zwiększenie ilości warzyw i owoców. Na pewno pacjenci to na kondycji zdrowotnej odczują...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wazne, ze naukowo bedzie w porzadku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, a do tego pewnie panuje przekonanie - "po co tracić na "umarlaki" cenne białko, jak można je zastąpić tańszym"... Ekonomika, ekonomika wszechobecna.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Wczoraj miałem malca rocznego na obserwacji w innym poznańskim szpitalu (poczęstował się chemią sanitarną) i na śniadanko dostał chlebek z szyneczką pokrojony w kosteczkę (a przynajmniej powinien, ale "nie był głodny" ), do tego czarną herbatkę. Na obiadek zupke jarzynkową, ziemniaczki z białym sosem, buraczki i coś, co wyglądało jak nie wiem co... (pewnie to było mięso, ale nie czułem zapachu, bo było rozgotowane).
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj miałem malca rocznego na obserwacji w innym poznańskim szpitalu (poczęstował się chemią sanitarną) i na śniadanko dostał chlebek z szyneczką pokrojony w kosteczkę (a przynajmniej powinien, ale "nie był głodny" ), do tego czarną herbatkę. Na obiadek zupke jarzynkową, ziemniaczki z białym sosem, buraczki i coś, co wyglądało jak nie wiem co... (pewnie to było mięso, ale nie czułem zapachu, bo było rozgotowane). Jeśli herbatka była posłodzona, to wszystko zgodnie ze sztuką. Tak jest dobrze. No i oczywiście jeszcze powinien być jakiś "Kubuś" najlepiej marchewkowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Częstochowa i rzadko pokazuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ci z "genami palenia" powinni kupować papierosy na receptę bez akcyzy. Choroba "nie wybiera" . Ci naukowcy widocznie strasznie się nudzą...lepiej niech poszukają geny nudzenia się...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Vincenty przez zawyżoną akcyzę i sztywną cenę detaliczną (jak za komuny!!!) doprowadził do tego, że 60% handlu wyrobami tytoniowymi jest bezakcyzowa... Z uczciwych ludzi rozwijających wolny rynek robi "przestępców", a to gorsze od złodziejstwa!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Bez tego całego rządu żyłoby nam się o wiele lepiej... Musimy utrzymywać darmozjadów, którzy tylko nam życie utrudniają i nas okradają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapisz się do Solidarności i idźcie "obalać"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie ma geny szoku i porażenia... on by się martwił o innych emerytury? Sobie pewnie na koncie w Szwajcarii ma dostatnią starość zapewnioną...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
OFE nie jest po to, aby wypłacać emerytury, to doskonały przekręt na zadłużanie kraju z legalnym wywozem zagrabionego w ten sposób kapitału. Zezwalanie na taki stan jest przestępstwem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widocznie ma geny szoku i porażenia... on by się martwił o innych emerytury? Sobie pewnie na koncie w Szwajcarii ma dostatnią starość zapewnioną... on w UK bedzie pobieral ,w tlustych funciakach, on chyba nie ma nawet polskiego dowodu osobistego i numeru pesel z tego co pamietam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Zapisz się do Solidarności i idźcie "obalać"... ...flaszkę chyba... Też dobrze, bo to zwykle od tego się zaczyna.
|
|
|
|
|
|
|
|