renia
|
Widocznie ma geny szoku i porażenia... on by się martwił o innych emerytury? Sobie pewnie na koncie w Szwajcarii ma dostatnią starość zapewnioną... on w UK bedzie pobieral ,w tlustych funciakach, on chyba nie ma nawet polskiego dowodu osobistego i numeru pesel z tego co pamietam To co on tutaj robi? Misję powiększenia dziury budżetowej wypełnia? Ale kto pod kim dołki kopie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale o co chodzi z tym OFE? Wiekszość wpisów jakie czytam na forach internetowych jest za tą formą "ciulania" do emerytury, więc jak chca tak mają
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lobby jajcarskie przed świętami działa, aby żniwa się udały
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam dziś kupiłem po 0,6zł/szt. grass fedy, czyli normalnie. Fakt, że odłożone jak za komuny "spod lady", ale są.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja wczoraj po 0,7 holender przeplacilem, ale moze dlatego, ze to snowfedy byly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
a jaki jest teraz kurs spod hali mirowskiej na snowfedy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja wziąłem, bo nikt nie chciał, stłuczki. 30 sztuk za dychę Skorupki popękane, ale błona trzyma.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dziwne te geny u mnie są... jak miałem 6 lat to paliłem, zbieraliśmy pety z koleżanką i jaraliśmy w kiblu... po rozmowie z mamą geny zniknęły na 4 lata. Po 4 latach uaktywniły się i znowu zacząłem jarać ale już nie pety tylko kupowałem niby dla mamy. Po kolejne rozmowie z mamą geny znowu zniknęły na kolejne 16-17 lat, chociaż nie od razu się pojawiły... W pracy wszyscy chodzili na przerwę na papierosa i ja łaziłem z nimi aż do czasu kiedy to mój szef powiedział, że mi się nie należy przerwa na papierosa bo ja nie palę, więc koledzy mnie poczęstowali i w taki sposób geny powoli zaczeły się pojawiać aż do 3 miesięcy później kiedy to nastąpił całkowity rozkwit genów i zacząłem sobie sam kupować papierosy bo kumpli mi było szkoda opalać na tych przerwach na papierosa... Kilka lat później geny znikły na 6 miesięcy i to dziwne bo już nie rozmawiałem z mamą wtenczas na temat palenia????! Później się pojawiły i trwają aż do dzisiaj... może kiedyś znowu znikną???
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba najlepiej by było gdybyś przedzwonił do biura OSO. Na pewno prześlą Ci...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale to są bardzo pomyślne wieści! Należy propagować Wegetarianizm, bo zdrowy jest w stosunku do przeciętnej diety Europejczyka!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo mi się podoba ten fleksitarianizm, byle nie w piętek u Katolików.
|
|
|
|
|
|
|
|