MariuszM
Go
|
Króliki znam tylko z klatki, na mięso-pasztet
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A może z Nutrii
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Nie ma nic gorszego jak stwierdzenie "białko jaj"... znowu wprowadza się ludzi w błąd, czy to ja jestem w błędzie???
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten film pod artykułem też chyba służy tylko "do zmylenia przeciwnika"...Takie zdanie np. "sprawdzaj produkty light - niskotłuszczowe - bo nadal zawierają tłuszcz"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma nic gorszego jak stwierdzenie "białko jaj"... znowu wprowadza się ludzi w błąd, czy to ja jestem w błędzie???
Białko jaj może być dwojako rozumiane (i pewnie o to chodzi), jako to najlepsze białko z żółtka, albo jako samo białko jaja bez żółtka...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Właśnie, nawet u mnie ten artykuł zasiał ziarnko niepewności a co dopiero u ludzi, dla których żółtko jaja to tylko chorysterol i nic więcej...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
nie chce mi sie ta strona wyswietlic, znika jakos tak, mozesz wkleic co napisali?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
"A tymczasem ziemniaki zawierają więcej witaminy C niż jabłka i mają pięć razy mniej kalorii niż makarony i kasze". Tylko ciekawe czy liczyli kaloryczność w 100 g produktu, suchej kaszy czy gotowanej - porównując z ziemniakiem? Danymi można manipulować jak się chce...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...sucha kasze pewnie i jest 5 razy bardziej kaloryczna, ale takiej się nie je...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Mnie żóltka już nie szkodzą, mam bardzo dobry poziom hdl i już nic nie jest w stanie go podnieść
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tobie żółtka nie szkodzą?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie! Naukowo wszystkim szkodzą
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Znaczy się, mam chorować po żółtkach? Nikt mi tego nie powiedział Przepraszam, że nie choruje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żółtka można jeść dopiero jak z nich pigułki zrobią, do tego czasu unikać!
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ale przecież samo żółtko nie wiele większe od pigułki, to po co jeszcze z niego robić pigułkę??? Ciekawe o jakim smaku będą te pigułki
|
|
|
|
|
|
|
|