Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5157754 razy)
|
renia
|
No tak. Głupio się jeszcze pytam...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale on akurat zawsze ta sama strona i wszędzie. Chodzi o to, że wschodzi "na zachodzie", a zachodzi "na wschodzie", znaczy od prawej do lewej, czyli wspak. Po ślepej stronie Ruscy mają bazę, a Amerykanie uprawy koki A co jest w środku? Jak zawsze-jądro Jedno tylko?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Wytlumacze ci tak po chlopsku i tak najprymitywniej jak sie da, jak Kalemu Stas tlumaczyl, bo to chyba twoj poziom pojmowania:
Jezeli jeden sasiad ukradnie ci jedna krowe a drugi piec krow to tego pierwszego nie bedziesz uwazal za zlodzieja i nie zglosisz na policje?
Znaj proporcjum Mocium Panie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale on akurat zawsze ta sama strona i wszędzie. Chodzi o to, że wschodzi "na zachodzie", a zachodzi "na wschodzie", znaczy od prawej do lewej, czyli wspak. Po ślepej stronie Ruscy mają bazę, a Amerykanie uprawy koki A co jest w środku? Jak zawsze-jądro Jedno tylko? Ale za to z cyjankiem
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Ooooo widac wracasz do starych nmawykow Na tyle cie tylko stac wlasnie, chcesz dyskutowac o rzeczach, o ktorych nie masz bladego pojecia. Po prostu optymalnie nic nie wiesz Ja ci powiem krutko ,polemika z glupota mobilutuje glupote .Szkoda czasu ,zycie za krutkie na pierdoly ,dalej jestem optymalny a nasz dr K zawsze podkreslal ,ulej glupote ,sama umrze ,.jutro promuje miesiecznik Optymalny ,juz im chyba conajmniej ponad 10 czytelnikow przysporzylem ,sprzedalem dziesiatki ksiazek , a ty cos zrobil sieroto .Dla mnie to ty male gow...ko .Mysl optymalnie cym...le i rob cos dla naszego ruchu .Albo get lost .Ja robie swoje i promuje DO wszedzie ,najwiecej wsrod anglojezycznych.
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
: lol: śmiechu warte - zgaduj zgadulo Zgaduj ,yechowko jak dasz rade ,zacznij jesc jajka i pij kozie mleko moze ci ta glupota wyjdzie z glowy ,to nie takie trudne .Optymalna ty taka jak ja Afganski Kosmonauta
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ooooo widac wracasz do starych nmawykow Na tyle cie tylko stac wlasnie, chcesz dyskutowac o rzeczach, o ktorych nie masz bladego pojecia. Po prostu optymalnie nic nie wiesz Ja ci powiem krutko ,polemika z glupota mobilutuje glupote .Szkoda czasu ,zycie za krutkie na pierdoly ,dalej jestem optymalny a nasz dr K zawsze podkreslal ,ulej glupote ,sama umrze ,.jutro promuje miesiecznik Optymalny ,juz im chyba conajmniej ponad 10 czytelnikow przysporzylem ,sprzedalem dziesiatki ksiazek , a ty cos zrobil sieroto .Dla mnie to ty male gow...ko .Mysl optymalnie cym...le i rob cos dla naszego ruchu .Albo get lost .Ja robie swoje i promuje DO wszedzie ,najwiecej wsrod anglojezycznych. Jak to szło? Olej głupotę, sama umrze?
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
: lol: śmiechu warte - zgaduj zgadulo Zgaduj ,yechowko jak dasz rade ,zacznij jesc jajka i pij kozie mleko moze ci ta glupota wyjdzie z glowy ,to nie takie trudne .Optymalna ty taka jak ja Afganski Kosmonauta Człowieku nie wydaje mi się, że jesteś optymalny, bo głupoty wypisujesz, taki przedstawiciel promuje dietę dr. Kwaśniewskiego to wielki wstyd i z pewnością zniechęca innych. Więcej luzu i kultury dla pana dobra, bo to co pan wypisuje, to jest informacja dla wszystkich jaki JESTEŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ooooo widac wracasz do starych nmawykow Na tyle cie tylko stac wlasnie, chcesz dyskutowac o rzeczach, o ktorych nie masz bladego pojecia. Po prostu optymalnie nic nie wiesz Ja ci powiem krutko ,polemika z glupota mobilutuje glupote .Szkoda czasu ,zycie za krutkie na pierdoly ,dalej jestem optymalny a nasz dr K zawsze podkreslal ,ulej glupote ,sama umrze ,.jutro promuje miesiecznik Optymalny ,juz im chyba conajmniej ponad 10 czytelnikow przysporzylem ,sprzedalem dziesiatki ksiazek , a ty cos zrobil sieroto .Dla mnie to ty male gow...ko .Mysl optymalnie cym...le i rob cos dla naszego ruchu .Albo get lost .Ja robie swoje i promuje DO wszedzie ,najwiecej wsrod anglojezycznych. Z wysokiego poziomu twojej agresji i wyjatkowo nieskiego poziomu ortografii wnosze, ze promujesz raczej optymalna glupote. Nie sadze, ze doktor K. chcialby miec cokolwiek wspolnego z takimi freakami jak ty, bo z jakimkolwiek mysleniem, a na pewno z optymalnym to ty nie masz nic wspolnego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe spostrzeżenia... wprost szokujące... powinno im się dać więcej pieniędzy na dalsze badania. Może jeszcze się okaże, że czym dłużej człowiek nie je, tym dłużej organizm nie dostaje pożywienia... to dopiero by było odkrywcze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niemcy są od nas trzykrotnie "lepsi".... Nie mam nic naprzeciw, niech jedzą. Guten Appetit!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niemcy są od nas trzykrotnie "lepsi".... Nie mam nic naprzeciw, niech jedzą. Guten Appetit! Pewno więcej biała jedzą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niby dbają o jedzenie, kupują dużo w sklepach ekologicznych, starają się jeść jak najmniej barwników i konserwantów. W kosmetykach też ich unikają. Ale co z tego?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po co biegać jak człowiek zmęczony? Lepiej leki wziąć i spać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|