administ
Go
|
Każdy przypadek ma jakieś racjonalne wytłumaczenie, zupełnie jednak internetowo nieistotne. Jak "był zawał", to choćby nie było - to był, bo inetrnetowi wiedzą lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
regula 30,200 spartan to nie jest DO,ZO? jestem rozczarowany
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja chyba też... Na szczęście nie sobą i najbliższymi!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To z czym te kajzerki jeść?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co trzeba przyznać Optymalnym, to to, że wyglądają znacznie młodziej niż "powinni" - według swojej metryki. Teraz u nowo poznanych osób (na spotkaniach Optymalnych w Gdyni), to prawie wszystkich liczyłam z wyglądu na 10 lat młodszych, niż w rzeczywistości mają. Młodszy wygląd świadczy pozytywnie o zdrowiu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co trzeba przyznać Optymalnym, to to, że wyglądają znacznie młodziej niż "powinni" - według swojej metryki. Teraz u nowo poznanych osób (na spotkaniach Optymalnych w Gdyni), to prawie wszystkich liczyłam z wyglądu na 10 lat młodszych, niż w rzeczywistości mają. Młodszy wygląd świadczy pozytywnie o zdrowiu... Hola, hola, na Ww też się zmarszczki wygładzają, skóra pojędrnia, mięśnie nabierają tonusu i więcej wigoru jest. Wiem, bo mam w domu taką
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
O zmarłych źle nie powinno się mówić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od czasu do czasu był też na diecie kopenhaskiej - pisał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O zmarłych źle nie powinno się mówić... O Hitlerze też?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
javascript:void(0); O zmarłych źle nie powinno się mówić... Jak to, to moderator Waldek z dobrychdzieci nie żyje? Żebym wiedział, to kupiłbym kilka jego mazów, bo pewnie zyskały na wartości! No patrzcie - zero carb tak szybko wykańcza?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O zmarłych źle nie powinno się mówić... Hmm no moze i tak, jezeli obowiazuje tzw poprawnosc polityczna. Ja tam nic zlego w nie widze szczerze mowiac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
javascript:void(0); O zmarłych źle nie powinno się mówić... Jak to, to moderator Waldek z dobrychdzieci nie żyje? Żebym wiedział, to kupiłbym kilka jego mazów, bo pewnie zyskały na wartości! No patrzcie - zero carb tak szybko wykańcza? He,he,he A jak się dłubie, to coś można wydłubać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie tak to działa w tym "internecie" - i już wiadomo - zero carb - szybko wykańcza...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|