administ
Go
|
Pewnie Wasz Krzysiu ma takie wysokie osiągnięcia w nauce po rybach... A to zachowam w tajemnicy, aby konkurencji intelektualnej ze strony rówieśników nie miał zbyt dużej. A nie chcę kłamać, że ino 5*wio je.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przecież każdy wie, że tylko ryba wpływa na wszystko... W społeczeństwie panuje totalna ciemnota żywieniowa, wystarczy tylko spojrzeć w markecie, co wynoszą w torbach. Dlatego nie lubię chodzić do marketów. Ludzie tam jacyś nerwowi są, dzieci marudne, kasjerki zmęczone...ech...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie Wasz Krzysiu ma takie wysokie osiągnięcia w nauce po rybach... A to zachowam w tajemnicy, aby konkurencji intelektualnej ze strony rówieśników nie miał zbyt dużej. A nie chcę kłamać, że ino 5*wio je. Możesz napisać, że "po rybach" a już nie musisz pisać, co "na tych rybach" zjada...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ludzie tam jacyś nerwowi są, dzieci marudne, kasjerki zmęczone...ech...
Tylko w niedzielę, bo mają świadomość grzechu, bo zamiast na tacę, dają kapitalistom pazernym zarabiać. Do Kościoła nie chodzą, tylko po marketach się włóczą! Katolicy zbolali, zamiast pastorów swoich słuchać, a klęczeć i grzechy wyznawać jak Pan Bóg kazał w dzień święty czynić, to grzeszą.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Zamiast Boga Metki i Loga.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ludzie tam jacyś nerwowi są, dzieci marudne, kasjerki zmęczone...ech...
Tylko w niedzielę, bo mają świadomość grzechu, bo zamiast na tacę, dają kapitalistom pazernym zarabiać. Do Kościoła nie chodzą, tylko po marketach się włóczą! Katolicy zbolali, zamiast pastorów swoich słuchać, a klęczeć i grzechy wyznawać jak Pan Bóg kazał w dzień święty czynić, to grzeszą. Okropność...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie dało by się zrobić 2 w 1 ? W marketach by przez głośniki "leciała msza", a przy wyjściu byłyby skarbonki kościelne...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
w Niedziel Biały Człowiek sie po markietach nie włóczy ewentualnie w jak juz sytuacja zmusi ale co kraj to obyczaj
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naturalnie, bo do marketów się jeździ we wtorki od rana. Najmniejsze kolejki są i świeży towar już wyłożony, bo w niedzielę wszystkie starocie wykupią!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Naturalnie, bo do marketów się jeździ we wtorki od rana. Najmniejsze kolejki są i świeży towar już wyłożony, bo w niedzielę wszystkie starocie wykupią! He,he, mam taki sam system
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Praktyka zakupów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja już dzisiaj kupiłam mieso na ten długi "weekend" i nie muszę jutro stać w kolejkach...he...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie wystarczy samo myślenie o jedzeniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|