Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5157424 razy)
|
|
|
Gavroche
|
On teraz "pracuje" w roli eksperta od spraw żywienia... Dobrze, że choć jogurt je...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żeby trochę kultury sobie przyswoić... E, podobno pluje do jedzenia, a w gościach zbiera z języka łyżeczką...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
On teraz "pracuje" w roli eksperta od spraw żywienia... Dobrze, że choć jogurt je... Dla mnie to zdumiewajacy ale i arcyciekawy przypadek, przez te kilkanascie lat tulania sie po forach widzialem wielu ale on jest wyjatkowy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
On teraz "pracuje" w roli eksperta od spraw żywienia... Dobrze, że choć jogurt je... Dla mnie to zdumiewajacy ale i arcyciekawy przypadek, przez te kilkanascie lat tulania sie po forach widzialem wielu ale on jest wyjatkowy Dla mnie bardzo sympatyczny
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na swoj spoosb owszem taki bezposredni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Na swoj spoosb owszem taki bezposredni Takie Czyste Serce, wydaje się.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na swoj spoosb owszem taki bezposredni Takie Czyste Serce, wydaje się. no tu sie obawiam, ze jednak nieco mylisz prostote z prostactwem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych Bez dwóch zdań, ale jeszcze coś... Rozpusta węglowa?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych Bez dwóch zdań, ale jeszcze coś... Rozpusta węglowa? Ty nam powiedz.. Jadałeś już 90-120g węgli i xxxg białka-może jakaś adnotacja w notesiku widnieje? Sam, przy wysokim białku czuję się parszywie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych Bez dwóch zdań, ale jeszcze coś... Rozpusta węglowa? Ty nam powiedz.. Jadałeś już 90-120g węgli i xxxg białka-może jakaś adnotacja w notesiku widnieje? Sam, przy wysokim białku czuję się parszywie Ciężko powiedzieć, potrzymam tak jeszcze chwilę, bo fajnie jest
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych Bez dwóch zdań, ale jeszcze coś... Rozpusta węglowa? Ty nam powiedz.. Jadałeś już 90-120g węgli i xxxg białka-może jakaś adnotacja w notesiku widnieje? Sam, przy wysokim białku czuję się parszywie Ciężko powiedzieć, potrzymam tak jeszcze chwilę, bo fajnie jest Trzeba dbać o telomery, oj trzeba 2/3 życia przed nami
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja od środy do wczoraj ~80:250:120, bo anglickie żarcie i powiem wam, że energii kupa i samopoczucie znakomite! Tylko nie wiem czy niskie białko, czy wysokie węgle zawiniły Klimat Panie, klimat wysp... wielkanocnych Bez dwóch zdań, ale jeszcze coś... Rozpusta węglowa? Ty nam powiedz.. Jadałeś już 90-120g węgli i xxxg białka-może jakaś adnotacja w notesiku widnieje? Sam, przy wysokim białku czuję się parszywie Ciężko powiedzieć, potrzymam tak jeszcze chwilę, bo fajnie jest Trzeba dbać o telomery, oj trzeba 2/3 życia przed nami Chyba przed Wami Ja z długowiecznej rodziny jestem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Masz prawie 40 na karku 1/3 i tak optymistycznie założyłem/przyjąłem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Masz prawie 40 na karku 1/3 i tak optymistycznie założyłem/przyjąłem Przed 120 nigdzie się nie wybieram
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|