Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ładnie się rumienisz, to będzie OK...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
(miało być w wątku ze sportem )
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jakoś niezdrowo wygląda! Jakby miała cholesterol w normie, a fruktozy poniżej setki we krwi... Moze wegetarianka, wsrod gwiazd to modne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Czyżby nasi sportowcy rozpoczęli próby z DO? Z tego co czytałem "Isia" lubi objadać się czekoladą, a jedną z ulubionych potraw są pierogi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najlepsze szczekanie wegusow w komentarzach. badaja sie co miesiac i na tej podtawie wiedza, ze sa PERFEKCYJNIE ZDROWI. Niewazne, ze bladzi, senni, otepiali, wazne, ze wyniki mowia o zdrowiu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Im chyba te mózgi się kurczą w szybkim tempie...
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Glukoza potrzebna, i to cale tony, bo ten mozg chce coraz wiecej i wiecej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Czyżby nasi sportowcy rozpoczęli próby z DO? Z tego co czytałem "Isia" lubi objadać się czekoladą, a jedną z ulubionych potraw są pierogi. Na ogół najbardziej smakuje to co się je od święta...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyżby nasi sportowcy rozpoczęli próby z DO? Z tego co czytałem "Isia" lubi objadać się czekoladą, a jedną z ulubionych potraw są pierogi. Na ogół najbardziej smakuje to co się je od święta... Kutia?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyżby nasi sportowcy rozpoczęli próby z DO? Z tego co czytałem "Isia" lubi objadać się czekoladą, a jedną z ulubionych potraw są pierogi. Na ogół najbardziej smakuje to co się je od święta... Ale nie Optymalnym. Nam jajecznica smakuje "dzyń w dzyń a w niedzla debel"...
|
|
|
|
|
|
|
|