|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dobrze, że czuwa, bo ludzie to już całkiem by przestali się szczepić, leczyć a nawet chorować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trochę racji ma, popadanie w skrajności i obsesje to nic dobrego. Adaśko jednak ładnie mu zironizował
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni dobrze trafili na siebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a raczej bajeczce...
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A o co cho? Nie mogę otworzyć Tak jednym zdaniem.
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
O TED jednym zdaniem trudno, bywa tam o ideach wartych usłyszenia. Podałem odnośnik do prezentacji założyciela instytutu, który ma szanse dojść do tego, że dr Kwaśniewski się nie mydli (choć o doktorze pewnie nie pisną). Tu akurat mówi, że źle obcinać nogi cukrzykom i może mylimy się (my amerykańscy naukowcy) co do przyczyn jej (i innych chorób metabolicznych) powstawania oraz wspomina, że najtęższe głowy Ameryki właśnie pracują nad tych przyczyn odkryciem. Tak w skrócie. Niedługo cała prezentacja powinna być przetłumaczona.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O TED jednym zdaniem trudno, bywa tam o ideach wartych usłyszenia. Podałem odnośnik do prezentacji założyciela instytutu, który ma szanse dojść do tego, że dr Kwaśniewski się nie mydli (choć o doktorze pewnie nie pisną). Tu akurat mówi, że źle obcinać nogi cukrzykom i może mylimy się (my amerykańscy naukowcy) co do przyczyn jej (i innych chorób metabolicznych) powstawania oraz wspomina, że najtęższe głowy Ameryki właśnie pracują nad tych przyczyn odkryciem. Tak w skrócie. Niedługo cała prezentacja powinna być przetłumaczona.
Dzięki. Przebąkują tu i ówdzie, ale jakoś niezdecydowanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Soki warzywne usuwają toksyny? A nie wprowadzają przy okazji nowych?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Skandal związany z programem PRISM ukazał niebezpieczeństwo związane z możliwością szpiegowania nas przez różne agendy rządowe. O ile od biedy można zrozumieć kontrolę wynikającą z wpisania w wyszukiwarkę fraz takich jak „al-kaida” czy „produkcja bomby”, to okazuje się, że inwigilacja może następować w wypadku wpisania słów takich jak na przykład „Meksyk” (wojna z kartelami narkotykowymi), „chmura” (w ramach zagrożeń związanych z materiałami niebezpiecznymi i radioaktywnymi) czy „wieprzowina” (zagrożenia związane z ochroną zdrowia)." Źródło: AO, WP.PL Terrorystka wieprzowina. I co bać się? A jak mi nagle komandosi skoczą z nieba na podwórze? Jeszcze okaże się , że nasze Forum to siedlisko terrorystów wieprzowych. Taka locha na ten przykład to chodząca bomba. A knur to talib.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Terrorystka wieprzowina. I co bać się?
Oczywiście, że się bać. Dlatego nikomu nie mówić o jajkach, wieprzowinie i przetworach mlecznych, a już broń cię panie boże namawiać! Oni tylko na to czekają i.. ceny wzrosną też
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak się ten wieprzowy kraj nazwie po imieniu - "tuczarnia" - to dopiero się PRISMują...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|