Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5156657 razy)
|
|
renia
|
No co jak co ale Niebo już chyba nie jest przekupne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No co jak co ale Niebo już chyba nie jest przekupne... 2 tysiące ostatnio kumpel za ojca płacił, jak za Niebo, to chyba Niewygórowana cena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No co jak co ale Niebo już chyba nie jest przekupne... 2 tysiące ostatnio kumpel za ojca płacił, jak za Niebo, to chyba Niewygórowana cena Ale komu płacił? Lekarzowi czy księdzu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba przesadziłam, lekarzowi się za Niebo nie płaci...oni posyłają gratis... chociaż nie zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Co tam slychac u magistrow tuskowych ,bedziecie robic doktoraty z ortografi ? Pospieszcie sie bo wyglada ze tusku dlugo nie pociagnie Jak ten bajzel sie skonczy ,trzeba miec wiedze , pochodzenie nie wystarczy . Plywanie na wielkim jeziorku zwanym Pacyfic sie skonczylo ,udane bylo ,przygod wiele ,raz nawet jakies tsunami nas przyskrzynilo .Moje ochczone lewaki nawet sie modlili do MB Czestowskiej ,a ja im powiedzial ,modlcie sie do MB z Gaudelupe ,blizej pewnie was uslyszy .No i znowu zostalem nazwany durak nie poprawny politycznie Capitan i ja stare matrosy rozumiemy sie ,reszta ot takie poczatkujace aspiraty ,sieroty boze . Farma sie maluje ,optymalnego malarza nie znalazl ,ale Polski tak czy owak ,Zarobil 5 k Pierwszego 09 sie wprowadzamy .Filmik o rejsie jest ale ,kupil se nowy komputer IMac"a i sie mecze Nowa bestia ,nauka potrwa Gielda sie zrobila hot i i zaleglosci trzeba odrabiac , Musze kupic dwie kozy ,bo trawa duza Picnic optymalny sie udal ,nie na mojej farmie ale byl nice ,na drugi rok bedzie na mojej Promocjqa DO sie skonczyla ,szkoda czasu, rynek jest maly ,konkurencja duza
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! Automat cię nie wyrżnął!
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Ło Matko! Automat cię nie wyrżnął! Automat ? znaczy sie kto? ,optyamalny jednojajowy muzg ? Optymalny farmer ma sie dobrze, lepiej niz biedni poszukiwacze hakowe na otylycjh amarykancow
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A juz myslalem,ze beda uczyc w szkolach o farmerze z Polska,co wybawil U.S tucznikow z choroby smiertelnej. W ksiazkach od historii oczywìscie. A tu jak na zlosc okazuje sie,ze tuczniki/target nie chce wspolpracowac :'(
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ło Matko! Automat cię nie wyrżnął! Trezba go naprawic jakos Przez niego biedny Joe musial sie napicic i nameczyc zeby sklecic pare nieskladnych zdan. A ile energii przy tym spalil, pewnie sie woda wokol lodzi zagodowala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I norma to około 350mg%, a nie sztucznie zaniżona "poniżej" 200!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli jednak chowanie, przynajmniej do ukończenia beztroskiego siódmego roku życia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A później żelazna zasada wpajana od maleńkości: "Pilnuj się Dziecko, bo jak się sam nie upilnujesz, to nikt Cię nie upilnuje"! I tak do końca żywota.
|
|
|
|
|
|
|
|
|