Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5155886 razy)
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajny ten "wiek", człowiek się na wyższy level przenosi
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na chłopski rozum... Skrobię dzielimy przez dwa?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret? Musiałbym się jeszcze podszkolić mało sie naumialem w Poznaniu. Wiem za to jak się odkwasić: buraczki,ziemniaki,buraczki,ziemniaki etc ato za mało, by doradzać ludziom na żywo Przez kabel nie ma takiej odpowiedzialności oraz Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? fb
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? A z kogo te cytaty, bo jakoś nie mogę się domyśleć?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret? Musiałbym się jeszcze podszkolić mało sie naumialem w Poznaniu. Wiem za to jak się odkwasić: buraczki,ziemniaki,buraczki,ziemniaki etc ato za mało, by doradzać ludziom na żywo Przez kabel nie ma takiej odpowiedzialności oraz Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? fb Przecież doradca nie musi świadczyć "usług". Mi chodziło głównie o własny rozwój w zakresie DO. Prowadzenie Oddziału też do tego zobowiązuje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret? Musiałbym się jeszcze podszkolić mało sie naumialem w Poznaniu. Wiem za to jak się odkwasić: buraczki,ziemniaki,buraczki,ziemniaki etc ato za mało, by doradzać ludziom na żywo Przez kabel nie ma takiej odpowiedzialności oraz Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? fb Kogo są te dwa ostatnie cytaty?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
1 z Loki Wanda z Bevery Hills 2 parodia slow Lokiego przez uzytkownika grupy na fb,kt podal chill calkiem spoko kabaret,fajnie poprawia humor taka poczytanka
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A potem już tylko przechodzi... To tak jak jeden dziadek mówi do drugiego: - wiesz, ludzie gadają, że na starość to się chce a nie można. A to nieprawda. Mi się wcale nie chce...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret? Musiałbym się jeszcze podszkolić mało sie naumialem w Poznaniu. Wiem za to jak się odkwasić: buraczki,ziemniaki,buraczki,ziemniaki etc ato za mało, by doradzać ludziom na żywo Przez kabel nie ma takiej odpowiedzialności oraz Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? fb Przecież doradca nie musi świadczyć "usług". Mi chodziło głównie o własny rozwój w zakresie DO. Prowadzenie Oddziału też do tego zobowiązuje... Jaki tam rozwój! 1:3-4:0,5-0,8 starczy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Śmiej się śmiej... a kiedy Ty zostaniesz doradcą? Zdradzić sekret? Musiałbym się jeszcze podszkolić mało sie naumialem w Poznaniu. Wiem za to jak się odkwasić: buraczki,ziemniaki,buraczki,ziemniaki etc ato za mało, by doradzać ludziom na żywo Przez kabel nie ma takiej odpowiedzialności oraz Nie mam zamiaru ujawniać sekretu, , ta wiedza nie jest dla profanów, którzy by ją błędnie wykorzystali." czyli Znaczy sie "Wiem ale nie powiem" albo "jestem jedynym powiernikiem wiedzy tajemnej", marze o tym zeby nie byla tajemna ale jej nie zdradze, bo wtedy moje marzenia sie spelnia i bede nieszczesliwy? fb Kogo są te dwa ostatnie cytaty? Jakies internetowe trolle jak wnosze z tresci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo na pierwszy rzut oka wydaje się głupia taka postawa, ale z drugiej strony, to bardzo mądre postępowanie! Wszystko zależy od indywidualnych priorytetów...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Reniu nie kreca mnie opowiesci o cynamonie. Woale zastosowac zoltko,jajko,twarog. Nie kreca mnie opowiesci o buraczkach ich zasadowosci. Wolalbym dowiedziec sie , jak stosmwne aminokwasy (siarkowe chyba) w stosunku do mineralow mg,k,ca 'daja' ph +/- Rozwinac mozna sie w Arkadiach u lekarzy klinicystow -praktyki nic nie zastapi no,ale to ja
|
|
|
|
|
|
|
|
|