renia
|
I tam! Po mlecznych są same nieszczęścia typu katar, śluz, chrypka i zawalone zatoki! Tak bynajmniej twierdzą cebylaki. I ani kropli masła, ani ziarka żadnego. A ja własnie pije kawę ze śmietanką? I co teraz? Umrę?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno (nie)sponsorowany artykuł...
Nie, bo tam złe tłuszcze roślinne dodają, a ponoć ujmują dobrych zwierzęcych! Po czyjej stronie Ty jesteś?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja własnie pije kawę ze śmietanką? I co teraz? Umrę? Takie pytania do Adasi należy kierować.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A ja własnie pije kawę ze śmietanką? I co teraz? Umrę? Każdy kiedyś, przed 200tką Zastanawia mnie jaki procent z tych idących z prądem i grzecznie słuchających reklam nie czeka, aż się woda ostudzi do tych oczekiwanych przez producenta 40C, tylko zalewa wrzątkiem i dolewa zimnej wody, bo osesek płacze i trzeba szybko podać to coś...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja własnie pije kawę ze śmietanką? I co teraz? Umrę? Takie pytania do Adasi należy kierować. Nie da się. Opuściła nas...i opuściła się...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja własnie pije kawę ze śmietanką? I co teraz? Umrę? Każdy kiedyś, przed 200tką Zastanawia mnie jaki procent z tych idących z prądem i grzecznie słuchających reklam nie czeka, aż się woda ostudzi do tych oczekiwanych przez producenta 40C, tylko zalewa wrzątkiem i dolewa zimnej wody, bo osesek płacze i trzeba szybko podać to coś... Ja studziłam pod strumieniem zimnej wody z kranu. Można mieć ostudzoną wodę przegotowaną i dolewać. Ale najlepiej to jest z cycem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Eksperci, prawnicy pewnikiem mogą mieć inne zdanie w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...albo duchowną...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
...albo duchowną... Duchowne indywidua są właśnie pod pręgierzem - dlugo na to "pracowali", więc mają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Niestety, prof. Czochralski to nie jedyny człowiek zmarnowany dla Polski przez Polskę właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Za co rzesze terapeutow, psychologow, psychiatrow i wszystkie koncerny farmaceutyczne sa bardzo wdzieczne btw. bylo juz pare razy ale zawsze cieszy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Takich przykładów jest o wiele, wiele więcej. Jednak zawsze mnie szokują i zniesmaczają. Chociażby piramida żywieniowa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co Tobie się w piramidzie nie podoba? Ładna, kolorowa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co Tobie się w piramidzie nie podoba? Ładna, kolorowa... Ale to kosmici zbudowali, temu nie dla ludzi Wszyscy wysokorozwinięci i świadomi dążą do wegetarianizmu
|
|
|
|
|
|
|
|