renia
|
Tych drugich bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nadal nieodgadnione dla mnie jest, że Lekarka jako alergolog, co to kropla masła jej może zaszkodzić, nie widzi dwóch rodzajów białek w zestawie jajo/ziemniak czy wielu w zestawie boczek/warzywa... A ciocia Ada za nią, niekonsekwentnie, albo właśnie konsekwentnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nadal nieodgadnione dla mnie jest, że Lekarka jako alergolog, co to kropla masła jej może zaszkodzić, nie widzi dwóch rodzajów białek w zestawie jajo/ziemniak czy wielu w zestawie boczek/warzywa... A ciocia Ada za nią, niekonsekwentnie, albo właśnie konsekwentnie...
Banana im trza. Wtedy zoobaczą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytam ksiazke, to pewnie bede wiedzial wiecej o co w tym chodzi, choc czasami rzeczywiscie to nielogiczne mi sie zdaje. Tak jak dzisiaj rozmawialem ze znajomym z Irlandii i mowil, ze tam ostatnio w jakims Focusie czy cos byl art, ze przyczyna alzheimera, parkinsona i raka sa zdenaturowane bialka, w zwiazku z czym nie powinienem smazyc jak. On nie smazy, za to wrzuca jajko do wody i wstawia do mikrofalowki......ot logia. Taka jak cebulakowa, ale zdaje mi sie, ze adasko ma wstret do wiedzy, co widac po jego posturze i wadze. Tez mnie zastanowilo to kilka rodzajow bialka, ktore wymieniles i te sie nie gryza a inne gryza. No ale ksiazka bedzie za parenascie dni, wiec cos na pewno sie wyjasni. Jezeli sa sukcesy to warto to wziac pod uwage.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przeczytam ksiazke, to pewnie bede wiedzial wiecej o co w tym chodzi, choc czasami rzeczywiscie to nielogiczne mi sie zdaje. Tak jak dzisiaj rozmawialem ze znajomym z Irlandii i mowil, ze tam ostatnio w jakims Focusie czy cos byl art, ze przyczyna alzheimera, parkinsona i raka sa zdenaturowane bialka, w zwiazku z czym nie powinienem smazyc jak. On nie smazy, za to wrzuca jajko do wody i wstawia do mikrofalowki......ot logia. Taka jak cebulakowa, ale zdaje mi sie, ze adasko ma wstret do wiedzy, co widac po jego posturze i wadze. Tez mnie zastanowilo to kilka rodzajow bialka, ktore wymieniles i te sie nie gryza a inne gryza. No ale ksiazka bedzie za parenascie dni, wiec cos na pewno sie wyjasni. Jezeli sa sukcesy to warto to wziac pod uwage. Jak się podaje tytuł: jeden rodzaj białka na dobę, a potem dla nierozgarniętych: żółtko/ziemniak/smalec/skwarki to kto jes gupi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O matko Już poczułam się zmęczona.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O matko Już poczułam się zmęczona. Wegetarianie są wytrzymali
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Uparciuch? A nuż na niewłaściwego kogoś rękę podniósł i mu tak uschła?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O matko Już poczułam się zmęczona. Wegetarianie są wytrzymali A może to jest choroba Bechterewa w ręce...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O matko Już poczułam się zmęczona. Wegetarianie są wytrzymali A może to jest choroba Bechterewa w ręce... Pastwiskowa?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O matko Już poczułam się zmęczona. Wegetarianie są wytrzymali A może to jest choroba Bechterewa w ręce... Pastwiskowa? Dokładnie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wysoka trawka.
|