Blackend
|
Identycznie wyglÄ
daĹa moja wizyta ze zwierzakiem u weterynarza.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Identycznie wyglÄ
daĹa moja wizyta ze zwierzakiem u weterynarza. NaprawdÄ tak to wyglÄ
da? Ja milusiĹskiego nie miaĹem w PL, wiÄc nie wiem. MoĹźe to pierwsze jaskĂłĹki...poprawy dla nas?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
NaprawdÄ tak to wyglÄ
da?
DokĹadnie tak, nawet w nocy z soboty na niedzielÄ. OczywiĹcie takie "pierdoĹy" jak usg czy rentgen robione sÄ
od rÄki. Â I jeszcze sianko dla krĂłlisia od pana doktora z dziaĹki w Rycerce GĂłrnej. Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam zaproszenie na KonferencjÄ Zdrowia do CzÄstochowy na 2015 rok. PiszÄ to specjalnie w tym dziale, a nie w wÄ
tku zamkniÄtym, Ĺźeby mogĹy to osoby z zewnÄ
trz (nie zarejestrowane na tym Forum) teĹź przeczytaÄ. O ile dobrze siÄ orientujÄ, to w CzÄstochowie mieszkajÄ
lekarze optymalni (dr Agata PĹowecka i dr PrzemysĹaw Pala), moĹźe oni teĹź byliby tym wydarzeniem zainteresowani.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
NaprawdÄ tak to wyglÄ
da? Potwierdzam. No i odpadajÄ
pierdoĹy rejestracyjne...Â
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
NaprawdÄ tak to wyglÄ
da? Potwierdzam. No i odpadajÄ
pierdoĹy rejestracyjne... [/quote WidaÄ moĹźna!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Mam zaproszenie na KonferencjÄ Zdrowia do CzÄstochowy na 2015 rok. MoĹźe nie minie CiÄ zaszczyt poznania samego JaĹnie WielmoĹźnego!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam zaproszenie na KonferencjÄ Zdrowia do CzÄstochowy na 2015 rok. MoĹźe nie minie CiÄ zaszczyt poznania samego JaĹnie WielmoĹźnego! A jego swita tez bedzie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Znaczy kooleĹ z Recem? To byĹoby za wiele dla higieny umysĹowej!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam zaproszenie na KonferencjÄ Zdrowia do CzÄstochowy na 2015 rok. MoĹźe nie minie CiÄ zaszczyt poznania samego JaĹnie WielmoĹźnego! WolaĹabym zobaczyÄ Coolera albo Reca...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Po "chomontach" ich poznacie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
To cud, Ĺźe ludzi moĹźna tak skutecznie nastraszyÄ prywatyzacjÄ
sĹuzby zdrowia.  Albo lasĂłw paĹstwowych.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba otworze internetowy korespondecyjny Kurs Ortografii dla Dyslektycznych Dudkow , widze, ze jeden dzieki mnie juz sie doksztalcil z prawidlowego pisania "chomont" Pozdro kooles, nie ma za co
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
NieĹadnie siÄ zachowujesz Zyon. Sam pisaĹeĹ, Ĺźe z upoĹledzonych nie powinno siÄ naĹmiewaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
NieĹadnie siÄ zachowujesz Zyon. Sam pisaĹeĹ, Ĺźe z upoĹledzonych nie powinno siÄ naĹmiewaÄ... Fakt. Ale w szczytnym celu. Teraz Cooler jest bardziej wiarygodna
|
|
|
|
|
|
|
|