Radzio
Go
|
O właśnie! Godzić i łagodzić, jak się da. I trwać, może kto jaki owaki przyjdzie, nie wiadomo skąd, zaradzić. Warto przy tym wierzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Za dużo ma białka, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
www.akademia-smaku.com.plRestaurator usunął ceny z menu na cały luty Zostawiało się "co łaska", podobno większość zostawiała wyżej niż wyniosłaby należność...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ostatnio za niebo po śmierci coś marnie płacą, bo często jest - co łaska, nie mniej niż.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo ludziska przyzwoitość utracili z latami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
www.akademia-smaku.com.plRestaurator usunął ceny z menu na cały luty Zostawiało się "co łaska", podobno większość zostawiała wyżej niż wyniosłaby należność... O, dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niewidzialna ręka "siekierkowego"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Dlatego uważam, że Twoja osławiona czynność to w tej chwili takie pitolenie po próżnicy ... Po pierwsze nie moja, ja ją tylko tak postrzegam. W ostatniej części zaś w pełni to potwierdzam, bowiem w tej chwili wyraźnie to zoobaczyłem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Polecam na spróbowanie bardzo ciekawy szczep lactobacillus casei ssp. paracasei L26. Ser wychodzi o wyraźnym maślanym posmaku, średnia dziurka, idealny na podkład pod masło i wędlinę. Ale ważniejsze jest to, że ponoć ser z tym szczepem uniemożliwia rozwój salmonelli, pylorii i listerii w przewodzie pokarmowym, całkowicie zabezpiecza przed awitaminozami z grupy B i ze względu na profil aminokwasowy jest wybitnie antydepresyjny. Normalnie cymes!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W jakim konkretnie serze jest ten szczep bakterii?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A wuj gooogle milczy? Jeszcze nie wiem, bo to świeży dla mnie temat. Ale jak się dowiem, to podam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W jakim konkretnie serze jest ten szczep bakterii?
Dopiero będą nim krowy szczepić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wuj gooogle milczy? Jeszcze nie wiem, bo to świeży dla mnie temat. Ale jak się dowiem, to podam. Wolę czekać niż szukać...
|
|
|
|
|
|
|
|