|
Zyon
|
Wiadomo, ze co amerykanskie to lepsze. Amerykanskie gramy sa fajne, nie takie przasno-buraczane jak polskie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Do nich i tak wszystko co zwiazane z Kwasniewskim nie dotrze. Nienawisc nie pozwala. "Przez kilka miesięcy zasiadał w zarządzie głównym stowarzyszenia optymalnych, ale skrajnie zniesmaczony postawą jego władz, dał sobie spokój." http://www.mariusz.waszak.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Powikłania do zgonu włącznie zawsze mogą się pojawić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mogl zastosowac 4$ zamiast zmniejszac zoladek. "Swoja waga" i po prioblemie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Złotokiblozaury na całym świecie są podobne. I żywią się w miarę podobnie. To daje przewagę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Polecam na spróbowanie bardzo ciekawy szczep lactobacillus casei ssp. paracasei L26. Ser wychodzi o wyraźnym maślanym posmaku, średnia dziurka, idealny na podkład pod masło i wędlinę. Ale ważniejsze jest to, że ponoć ser z tym szczepem uniemożliwia rozwój salmonelli, pylorii i listerii w przewodzie pokarmowym, całkowicie zabezpiecza przed awitaminozami z grupy B i ze względu na profil aminokwasowy jest wybitnie antydepresyjny. Normalnie cymes! Na Twoim poczuciu humoru znam się jak nikt. Szefu mój. Ale po co ta wędlina ... też wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...białka trzeba minimum 100g dziennie zjadać...Teresa, dałabyś radę?
Jakbym miała ze 2,5 metra wysokości... Obecnie nie jestem w stanie Pani Tereso. Gdyby Pani miała 2500cm wzrostu, to 100g białka byłoby raczej głodową dawką (poniżej 0,7) i upośledzało czynności Pani organizmu. Na szczęście tak nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Polecam na spróbowanie bardzo ciekawy szczep lactobacillus casei ssp. paracasei L26. Ser wychodzi o wyraźnym maślanym posmaku, średnia dziurka, idealny na podkład pod masło i wędlinę. Ale ważniejsze jest to, że ponoć ser z tym szczepem uniemożliwia rozwój salmonelli, pylorii i listerii w przewodzie pokarmowym, całkowicie zabezpiecza przed awitaminozami z grupy B i ze względu na profil aminokwasowy jest wybitnie antydepresyjny. Normalnie cymes! Na Twoim poczuciu humoru znam się jak nikt. Szefu mój. Ale po co ta wędlina ... też wiem. Na przykład ser Markiz OSM Sierpc, dla zainteresowanych...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak już, to najlepiej szwarzwaldzką od czasu do czasu smacznie przebiałczenie wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak już, to najlepiej szwarzwaldzką od czasu do czasu smacznie przebiałczenie wychodzi. Moje dziecko się przebiałcza ostatnio pieczonym schabem z domowym keczupem. Potrafi zjeść dwa słuszne plastry, koniecznie ułoźone w kwiatuszek, z kleksem keczupu pośrodku. Albo jaki skok wzrostowy się szykuje, ale w przedszkolu lipne posiłki dają
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Może być , mój tez czasem wraca z przedszkola a tam jakiś chudy dzień i pożera kiełbasę z wędzarni albo salceson swojski ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ależ to prawdziwa półprawda, tylko wnioski jak zwykle... .
|
|
|
|
|
|
|
|