Blackend
|
Moje dziecko się przebiałcza ostatnio pieczonym schabem z domowym keczupem.
Lubię pieczony karczek na zimno w charakterze wędliny, natomiast na obiad (ciepły posiłek) zdecydowanie wolę smażony w panierce tak jak kotlety schabowe. Ale w okresie letnim grilowane wymiata.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubię pieczony karczek na zimno w charakterze wędliny, natomiast na obiad (ciepły posiłek) zdecydowanie wolę smażony w panierce tak jak kotlety schabowe. Ale w okresie letnim grilowane wymiata. Mniam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...białka trzeba minimum 100g dziennie zjadać...Teresa, dałabyś radę?
Jakbym miała ze 2,5 metra wysokości... Obecnie nie jestem w stanie Pani Tereso. Gdyby Pani miała 2500cm wzrostu, to 100g białka byłoby raczej głodową dawką (poniżej 0,7) i upośledzało czynności Pani organizmu. Na szczęście tak nie jest. Rzeczywiście nikt mnie czyta... przecież treść jest tylko nieznacznie zdeformowana i to na moją niekorzyść.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lubię pieczony karczek na zimno w charakterze wędliny, natomiast na obiad (ciepły posiłek) zdecydowanie wolę smażony w panierce tak jak kotlety schabowe. Ale w okresie letnim grilowane wymiata. Mniam. Gavro. Widze, ze masz ochote na jedzenie. Wazne jest aby jesc dobrze, wtedy wszystko bedzie dobrze. To podstawa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Lubię pieczony karczek na zimno w charakterze wędliny, natomiast na obiad (ciepły posiłek) zdecydowanie wolę smażony w panierce tak jak kotlety schabowe. Ale w okresie letnim grilowane wymiata. Mniam. Gavro. Widze, ze masz ochote na jedzenie. Wazne jest aby jesc dobrze, wtedy wszystko bedzie dobrze. To podstawa. Wiesz, Cooler, dopiero załapałem. Słusznie, Cooler, szkoda sobie psuć dnia pustym brzuchem. Dziękuję, Cooler, że mi przypomniałeś. Dobrą robotę robisz, Cooler, wywlekając jakieś stare rupiecie, podgardla zrywać!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jak jajniki to i macicę za jednym zamachem, bo to taniej wyjdzie. Tylko co za rok będzie usuwać? Jednak same jajniki w tym roku wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Profilaktyka antynowotworowa... i misja uświadamiania... To już chyba jest gorsze niż Sodoma i Gomora razem wzięte...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale może za ten serial antyrakowy to Oskara dostanie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tez tak pomyślałam, że musi z tego mieć niezłe profity... klientek chirurgom przybędzie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale może za ten serial antyrakowy to Oskara dostanie? Tylko czy Oskar będzie ją taką... porżniętą chciał?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jakie oszczędności na pigułkach antykoncepcyjnych i paskach do sikania na "zakwaszenie"... ...mammografiach, podpaskach... Ale za to lubrykanty i HZT...wyrówna się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bywa tak, że uczucie rośnie a nie wygasa... a to jest podstawą......
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Racja mąż, koniecznie trzeba podrzucić jej tego Oskara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|