Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Gość
|
Owszem, jak siÄ go Äpa z tĹustym. Na diecie wysokowÄglowodanowaj -cukier nadal krzepi, a nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Owszem, pod warunkiem Ĺźe biaĹka styka.Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale wy mundre jesteĹta
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
SiÄ czyta, siÄ kojarzy.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
BiaĹy kruk, czyli czarna kropka. Nie ma nas, ani tych co ĹťrO, ani tych co DnO reprezentujÄ
samowolnie. Widocznie reklama nie jest potrzebna, bowiem prawdziwa cnota Ĺatwo "wydymaÄ siÄ"* nie powinna. *- wraĹźliwym podpowiem, Ĺźe chodzi o wydymanie ust, jak przy fochach. Do poniĹźszego
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
 , optymalnej na tej liĹcie nie ma  Inna jakoĹÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Inna radoĹÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hardcore, ale z powodu na restrykcyjnosc i zwolnienie z myslenia, dobrze by sie przyjela na DD
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
BiaĹy kruk, czyli czarna kropka. Nie ma nas, ani tych co ĹťrO, ani tych co DnO reprezentujÄ
samowolnie. Widocznie reklama nie jest potrzebna, bowiem prawdziwa cnota Ĺatwo "wydymaÄ siÄ"* nie powinna. *- wraĹźliwym podpowiem, Ĺźe chodzi o wydymanie ust, jak przy fochach. Do poniĹźszego Ja uwaĹźam, Ĺźe Radzio jest Trollem, ktĂłry specjalnie chce z tego Forum zrobiÄ DnO...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
To akurat nie jest ciekawostka.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
ale ta strona to jakaĹ jedna wielka reklama. bardziej przypomina mi fakty czy coĹ podobnie tabloidowego co dalej nie budzi mojego zaufania. aby przeczytaÄ cokolwiek trzeba przebrnÄ
Ä przez kolejne boksy z ofertami. Bleeee Chyba dobrze Ĺźe nie ma tam nic o ĹťO /DO
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...grasuje...
|