zofijeczka
Go
|
Jakie ładne ząbki
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to bez pomocy stomatologa i past wybielających...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
I nitki dentystycznej
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I to bez pomocy stomatologa i past wybielających... Mocno zużyte. Albo stary, albo gryzoń
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
I w młodości aparat ortodontyczny nosił:) Ma dużą szczękę albo małe ząbki - wszystkie mu się pięknie mieszczą. Z całą pewnością to nie mój dziadek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I w młodości aparat ortodontyczny nosił:) Ma dużą szczękę albo małe ząbki - wszystkie mu się pięknie mieszczą. Z całą pewnością to nie mój dziadek..
O żuchwie decydują bardzo "wpływowe" geny. Łatwo sobie zepsuć proporcje zęby-żuchwa. Podobno jak zwykle nadmiar węgli
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
O żuchwie decydują bardzo "wpływowe" geny. Łatwo sobie zepsuć proporcje zęby-żuchwa. Podobno jak zwykle nadmiar węgli O ja raczej niedomiar węgli - paseczkami sie kontroluje, nigdy na slodko nie lubilam, raczej wolę węgle do jedzenia na słono
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O żuchwie decydują bardzo "wpływowe" geny. Łatwo sobie zepsuć proporcje zęby-żuchwa. Podobno jak zwykle nadmiar węgli O ja raczej niedomiar węgli - paseczkami sie kontroluje, nigdy na slodko nie lubilam, raczej wolę węgle do jedzenia na słono Ale to w życiu płodowym i wczesnym dzieciństwie
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
to trochę zmienia postać całości ,choć byłam jedynym dzieckiem na urodzinach niedojadającym tortu
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ma na świecie takiego spryciarza, którego by nie przechytrzył inny spryciarz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O lisach tak podają: "Na chytrego lisa jest chytrzejsza łapka."
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
O lisach tak podają: "Na chytrego lisa jest chytrzejsza łapka."
Jasne, wystarczy np. skasować "Lisa na żywo"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Łapę sobie odgryzie i ucieknie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Chociaż lis mądry- rzecz to dowiedziona- z niejednej sprawy wyszedł bez ogona."
|
|
|
|
|
|
|
|