chill
Go
|
Trzeba być czujnym w dzisiejszych czasach ... Czego nie wymyślą na tej planecie
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Dodam jeszcze tylko, że Paweł Szydłowski na co dzień żyje w Kanadzie i ze wszystkich Optymalnych, to właśnie on zabrał się za kontynuację pracy J.K. od strony pochodzenia człowieka. Polecam jego książkę "Tajemnice Pisma Świętego" zadedykowaną Janowi Kwaśniewskiemu.
Tak "Optymalny"Farmer ma (nie)równo pod sufitem brrr Już porzucił kontynuację, owieczki słuchać się nie chciały....... No nie wiem kto ma bardziej NIEROWNO pod czapa ,na durnoty w twoim wydaniu ,szkoda czasu . Stock market bardziej sexy .A ich forums , ? tam jest action
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ryba też fajna. Nie wiedziałam, ze są takie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O jakie ładne zestawienie, ale zupełnie nieprzydatne, ponieważ ludziska jakoś żyli w nieświadomości wiele pokoleń, nie zawracając sobie głowy ani witaminami, ani mikroelementami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O już nawet to było: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4843.msg260860#msg260860 - cyt: "Ostatecznie ogłaszamy, że zażywanie witamin i mikroelementów w tabletkach to strata pieniędzy, ponieważ nie daje żadnych korzyści zdrowotnych: nie chroni przed chorobami, a może być nawet szkodliwe – piszą autorzy raportu w piśmie "Annals of Internal Medicine". " - wprawdzie to "tuczarniani naukowcy", ale rację w tym przypadku mają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak najbardziej, chodziło mi o uwidocznienie chaosu jaki jest nawet w "oficjalnych zaleceniach... Wit C waha się od 40 mg do 10 g na dobę!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mawiają, że wit. C się nie da przedawkować, więc dziwne, że górna norma to nie na przykład kg...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O tak. Ile to szczawiu- na przykład- można by zjeść bez obaw, aby "kilogramowego dobowego głoda witaminowego" uzupełnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojej, kogel-mogel nie dziala? A taki jeden fachowiec od wszyskiego mowil, ze to stara metoda na awidyne, rozmieszac ja lyzka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie kogel-mogel to żółtka ukręcone z cukrem, a w żółtku awidyny niet... Jest wersja z białkami?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mnie kogel-mogel to żółtka ukręcone z cukrem, a w żółtku awidyny niet... Jest wersja z białkami? No masz w tym linku o wkleiles Istnienie awidyny, będącej specyficzną antywitaminą, powoduje, że do diety stosuje się pewne ograniczenia. Dotyczą one między innymi spożywania surowego białka jaja, np. pod postacią kogla-mogla. Zrezsta jak Grzesko z Zamiedzanca gada, ze jest to znaczy, ze tak z pewnoscia jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie znam wersji z białkami Renia chyba coś pisała, że u nich kogel-mogel to z białkiem...
|
|
|
|
|
|
|
|