|
Gavroche
|
Pięć paczek, pewnie nie zawsze, ale nie stawiałbym na to zbyt dużo. No, przed śniadaniem wypalał z pół ramki Nauczył się w wojsku mając 16 lat, a dożył 89. Serce nie dało rady, żaden tam rak płuc
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To ważna informacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To ważna informacja. Tak, tak. Dajesz popalić. Siwy dym.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzięki Tak kombinuję, bo po ok. 72 h w poście zaczyna się przeskok na odżywianie wewnętrzne... Siedzę trochę na reakcjami stresowymi walcz/uciekaj, ale nie tylko, tu to się dzieje! Ta ważniejsza. Ja sobie Pawłowem troszkę myśl płyciutką zawróciłem. Niby bez związku, ale z dalszego tekstu wynika, że niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki Tak kombinuję, bo po ok. 72 h w poście zaczyna się przeskok na odżywianie wewnętrzne... Siedzę trochę na reakcjami stresowymi walcz/uciekaj, ale nie tylko, tu to się dzieje! Ta ważniejsza. Ja sobie Pawłowem troszkę myśl płyciutką zawróciłem. Niby bez związku, ale z dalszego tekstu wynika, że niekoniecznie. Bardzo ze związkiem. Pawłow też miał psiaki, co po otrzymaniu posiłku nie wygaszały reakcji na żarówkę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poza tym Pawłow był taki, ... taki pierwszy lepszy, który tę cechę organizmu zaczął z czymś kojarzyć, następni pakują się tylko w głąb. Po co ...?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w tym aucie nie ma nic polskiego, tylko same zagraniczne części...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale w tym aucie nie ma nic polskiego, tylko same zagraniczne części... Ale jakoś trza siem promować.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Samochód w sam raz na polskie drogi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poza tym Pawłow był taki, ... taki pierwszy lepszy, który tę cechę organizmu zaczął z czymś kojarzyć, następni pakują się tylko w głąb. Po co ...? Granta dają No i szalenie ciekawe to jest. Przy odrobinie praktyki z prymitywnych, nierozbudowanych odruchów można wyprowadzić nasze wszystkie, jakże skomplikowane zachowania. I ewentualnie je kontrolować.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Samochód w sam raz na polskie drogi. No pewnie, bo widowiskowe snopy iskier będą z podwozia szły... Oooo, właśnie. Podriftować można , że hej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojtam ojtam Kiedy człowiek znajdował jajo to wypijał je w całości. To by było marnotrawstwo odrzucać białko które jest dobrym źródłem protein Awidyna działa tak samo w organizmach ssaków, ptaków czy gadów. Jest mnóstwo stworzeń które żywią się dużą ilością surowych jaj ptaków czy gadów cały rok. Na przykład mangusty. Szybkie , zwinne i silne stworzenia które są w stanie upolować kobrę choć są kilka razy od niej mniejsze. W miejscach w których okres lęgowy różnych gatunków ptaków trwa cały rok jest wiele stworzeń które żywią się surowymi jajkami. Awidyna działa na nie tak samo jak na organizm ludzki. Mimo to nie wykazują niedoborów biotyny. Rozbraja mnie retoryka tego kolesia, no jakby 6 letnie dziecko o fizyce jadrowej chcialo opowiadac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Czepiasz się Zyon... na prima aprilis niezłe...
|
|
|
|
|
|
|
|