|
Blackend
|
Bo nie ma takiego głupka, którego by nie ogłupił jeszcze większy głupek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale Rosiewicz nie lubi przecież ruskich pierogów- tego co wiem. Może chleba też nie je... .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo nie ma takiego głupka, którego by nie ogłupił jeszcze większy głupek. ...najpierw sprowadzi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To są "strachy na Lacha". Z ludźmi trzeba umieć rozmawiać, a nie tylko sprowadzać się nawzajem do wyimaginowanych poziomów. To podnosząc, to opuszczając sobie porcięta. Po "wyrównaniu poziomów" wszystko będzie zrozumiałe, proste i ... i ... Radosne. O! Tyle, że niekiedy i mnie się zdarzy z najwyższym trudem wspiąć tak wysoko, ale co tam- nie Śnięci przecież garnki lepią. Dla tego: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4976.msg285648#msg285648warto.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już się zlękłam... dobrze, że to jest prima...sort ....żart...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie może być! Ja protestuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zróbmy Majdan... Ten od Dody?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czy się przedstawili z nazwisk, czy ogólnie: pełnomocnicy? Czy żart?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja stawiam że admin ni literki nie postawi... do północy.
|
|
|
|
|
|
|
Małgośka
Go
|
Czy się przedstawili z nazwisk, czy ogólnie: pełnomocnicy? Czy żart? Jak dla mnie dziecinadą jest wysyłanie takich maili do użytkowników. Co mnie to obchodzi kto sie na kogo obraził i na ile
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja stawiam że admin ni literki nie postawi... do północy. No bo jak, skoro wyłomotał konto
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy się przedstawili z nazwisk, czy ogólnie: pełnomocnicy? Czy żart? Jak dla mnie dziecinadą jest wysyłanie takich maili do użytkowników. Co mnie to obchodzi kto sie na kogo obraził i na ile Ale Ty drętwa jesteś Jak amputowana noga
|
|
|
|
|
|
|
|