Blackend
|
To nie jest żart, przed chwilą dostałem emaila na prywatną skrzynkę z ostrzeżeniem, że mam nie pisać, ponieważ użytkownicy też będą pociągnięci do odpowiedzialności. Pisałem już do Pana Tomasza na priv i otrzymałem potwierdzającą informacje. Nie wszyscy tu podali swoje adresy emailowe więc nie do każdego ta informacja dotrze.
|
|
|
|
|
|
|
Małgośka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To nie jest żart, przed chwilą dostałem emaila na prywatną skrzynkę z ostrzeżeniem, że mam nie pisać, ponieważ użytkownicy też będą pociągnięci do odpowiedzialności. Pisałem już do Pana Tomasza na priv i otrzymałem potwierdzającą informacje. Nie wszyscy tu podali swoje adresy emailowe więc nie do każdego ta informacja dotrze. Ja też mam
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z kolei ja dostałem właśnie maile od Baraka O. i Władegomira P. że forum zagraża jedynie słusznej linii światowego porządka... :-|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja też i uważam, że to jest Prima Aprilis.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z kolei ja dostałem właśnie maile od Baraka O. i Władegomira P. że forum zagraża jedynie słusznej linii światowego porządka... :-|
I też użytkownicy zostaną pociągnięci?
|
|
|
|
|
|
|
Małgośka
Go
|
No ok, skoro jest akcja mailowa i użytkownicy mają być "pociągani do odpowiedzialności" to... o co kaman? Ktoś coś rozjaśni?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I też użytkownicy zostaną pociągnięci?
Nie wiem, ale zapytam przy okazji.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też i uważam, że to jest Prima Aprilis.
Dzisiaj był np. sprawdzian szóstoklasisty i nie był to prima aprilis - normalny roboczy dzień jak wiele innych, tyle że początek kwietnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No ok, skoro jest akcja mailowa i użytkownicy mają być "pociągani do odpowiedzialności" to... o co kaman? Ktoś coś rozjaśni? Proszę czekać cierpliwie, póki co - nic nie pisać! Wyjaśni się wkrótce...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ktoś coś rozjaśni?
Chodzi o to, że jest tu propagowana szkodliwa dieta dla większości społeczeństwa. 30 profesorów sie pod podpisało i jest to nadal aktualne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Az się zacząłem jakać tak się prze prze przejąłem.
|
|
|
|
|
|
|
Małgośka
Go
|
Fuck, dziś ten dzień, Paskudy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie mam maila od żadnego przywódcy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ktoś coś rozjaśni?
Chodzi o to, że jest tu propagowana szkodliwa dieta dla większości społeczeństwa. 30 profesorów sie pod podpisało i jest to nadal aktualne. A nas jest więcej niż 30
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nie mam maila od żadnego przywódcy... A sprawdzałaś skrzynkę? Trzeba klikać co chwilę "odśwież", bo może się coś przytkało?
|
|
|
|
|
|
|
|
|