Dasna
Gość
|
Ja teĹź i uwaĹźam, Ĺźe to jest Prima Aprilis.
To znaczy, miaĹam na myĹli info z Forum a nie od Baracka O. A akurat wpasowaĹam siÄ z postem pod post RafaĹa. Nie, to Prima Aprilis.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie byĹo... Ja mam trzy krzyĹźyki, gorsze?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie byĹo... DokĹadnie, w dodatku Administrator tego forum nie jest lekarzem, wiÄc jest niewiarygodny. Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie byĹo... DokĹadnie, w dodatku Administrator tego forum nie jest lekarzem, wiÄc jest niewiarygodny. Â SĹabo Ci idzie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie byĹo... Ja mam trzy krzyĹźyki, gorsze? ...to jest profffanacja autorytetĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
SĹabo Ci idzie Jak sĹabo, to ilu jest wg Ciebie Optymalnych?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To znaczy, miaĹam na myĹli info z Forum a nie od Baracka O. A akurat wpasowaĹam siÄ z postem pod post RafaĹa. Nie, to Prima Aprilis. Sam juĹź nie wiem, czy sobie ktoĹ Ĺźarty ze mnie robi, ale wiem, Ĺźe w razie czego Administrator jest zobowiÄ
zany podaÄ adresy ip.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... To tak jakby nas nie byĹo... DokĹadnie, w dodatku Administrator tego forum nie jest lekarzem, wiÄc jest niewiarygodny.  SĹabo Ci idzie ... Ĺciemnia? oby to nie byĹ black end... (tak mi siÄ z Barackiem skojarzyĹo  )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co Ty, ja jestem blada twarz.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja czerwona...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale czasami mi to znika i zmieniam kolor na taki... Â jak kameleon...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
SĹabo Ci idzie Jak sĹabo, to ilu jest wg Ciebie Optymalnych? Nie wiem. A co to ma do rzeczy? SÄ
fora, na ktĂłrych siÄ handluje i rozmawia o rzeczach, ktĂłre nawet KubÄ Rozpruwacza przyprawiĹyby o rumieniec Wyluzuj, co Ci zrobiÄ
znajÄ
c Twoje ip? SpoliczkujÄ
CiÄ plastrem boczku?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
UwaĹźam, Ĺźe ten Admina Ĺźart trwa juĹź stanowczo za dĹugo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
UwaĹźam, Ĺźe ten Admina Ĺźart trwa juĹź stanowczo za dĹugo... Wyluzuj, daj siÄ ponieĹÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja wolÄ pod prÄ
d...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem. A co to ma do rzeczy? SÄ
fora, na ktĂłrych siÄ handluje i rozmawia o rzeczach, ktĂłre nawet KubÄ Rozpruwacza przyprawiĹyby o rumieniec Wyluzuj, co Ci zrobiÄ
znajÄ
c Twoje ip? SpoliczkujÄ
CiÄ plastrem boczku? No nie wiem, a jak odetnÄ
mi internet, to kto mi powie ile mam dziennie pestek moreli zaĹźyÄ? Â
|
|
|
|
|
|
|
|