Blackend
|
Przed chwilą dzwonił telefon, ale nie odebrałem, bo numer jakiś nieznajomy - mogli mnie namierzyć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem. A co to ma do rzeczy? Są fora, na których się handluje i rozmawia o rzeczach, które nawet Kubę Rozpruwacza przyprawiłyby o rumieniec Wyluzuj, co Ci zrobią znając Twoje ip? Spoliczkują Cię plastrem boczku? No nie wiem, a jak odetną mi internet, to kto mi powie ile mam dziennie pestek moreli zażyć? O tym nie pomyślałem
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spokojnie... Jest takie zaklęcie, które pozwala "przywrócić" admina. Każdy zacny użytkownik forum powinien je znać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja nie znam... więc nie jestem zacna?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ja nie znam... więc nie jestem zacna? Kobieta od pakowania: Niech pan krzyczy razem ze mną: Pani Kubasińska... Trzy, cztery! Kobieta i Zygmunt Bączyk: PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA! PANI KUBASIŃKA!!! Pani Kubasińska: Czego chcą? Powiedzcie, że i tak żadnych dreblinek nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kobieta od pakowania: Niech pan krzyczy razem ze mną: Pani Kubasińska... Trzy, cztery! Kobieta i Zygmunt Bączyk: PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA! PANI KUBASIŃKA!!! Pani Kubasińska: Czego chcą? Powiedzcie, że i tak żadnych dreblinek nie ma.
Oo coś w ten deseń. Tylko jakoś tak:
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To nie jest żart, przed chwilą dostałem emaila na prywatną skrzynkę z ostrzeżeniem, że mam nie pisać, ponieważ użytkownicy też będą pociągnięci do odpowiedzialności. Pisałem już do Pana Tomasza na priv i otrzymałem potwierdzającą informacje. Nie wszyscy tu podali swoje adresy emailowe więc nie do każdego ta informacja dotrze. A do mnie napisał, że Toan wraca i nie życzy sobie śmietnika zastać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
...ja nie znam... więc nie jestem zacna? Kobieta od pakowania: Niech pan krzyczy razem ze mną: Pani Kubasińska... Trzy, cztery! Kobieta i Zygmunt Bączyk: PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA! PANI KUBASIŃKA!!! Pani Kubasińska: Czego chcą? Powiedzcie, że i tak żadnych dreblinek nie ma. Kurka wodna. Kurka wodna? Ja ci dam „kurka wodna”! Dżentelmen jezdni jest przyjacielem przechodnia. Ale jezdnia to nie pastwisko, łachudro z Grójca!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ja nie znam... więc nie jestem zacna? Kobieta od pakowania: Niech pan krzyczy razem ze mną: Pani Kubasińska... Trzy, cztery! Kobieta i Zygmunt Bączyk: PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA! PANI KUBASIŃKA!!! Pani Kubasińska: Czego chcą? Powiedzcie, że i tak żadnych dreblinek nie ma. Kurka wodna. Kurka wodna? Ja ci dam „kurka wodna”! Dżentelmen jezdni jest przyjacielem przechodnia. Ale jezdnia to nie pastwisko, łachudro z Grójca! Się zawzięłaś na tego Radzia
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
...ja nie znam... więc nie jestem zacna? Kobieta od pakowania: Niech pan krzyczy razem ze mną: Pani Kubasińska... Trzy, cztery! Kobieta i Zygmunt Bączyk: PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA! PANI KUBASIŃKA!!! Pani Kubasińska: Czego chcą? Powiedzcie, że i tak żadnych dreblinek nie ma. Kurka wodna. Kurka wodna? Ja ci dam „kurka wodna”! Dżentelmen jezdni jest przyjacielem przechodnia. Ale jezdnia to nie pastwisko, łachudro z Grójca! Się zawzięłaś na tego Radzia Nie. Po Prostu moja "kurka wodna" jest właśnie autorstwa Zygmunta Bączyka (Jerzy Turek). A w roli Taksówkarza - Adam Mularczyk. Coś pięknego z tym "dżentelmenem jezdni"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Kurka wodna". Sprawa nabiera tempa i ma międzynarodowy zasięg. Znaczy, poznaję od nowa ciekawych, fajnych ludzi, rzekłbym o niedźwiedziej sile i takim samym sercu. O! Umawiamy się na spotkania, pomachać razem patolkiem, a przy okazji podglądamy się trochę. Najważniejsza będzie szczerość, a wtedy i o życzliwość będzie nie trudno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystkie osoby, którym ten post sprawił radość, serdecznie przepraszam, za żart pierwszokwietniowy... Dziękuję zaś tym wszystkim, którzy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystkie osoby, którym ten post sprawił radość, serdecznie przepraszam, za żart pierwszokwietniowy... Dziękuję zaś tym wszystkim, którzy... Niech Cię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, co? Trochę radości chciałem sprawić niektórym... Dostałem nawet jedną kuszącą ofertę odsprzedaży Forum, ale ja nie z takich.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, co? Trochę radości chciałem sprawić niektórym... Dostałem nawet jedną kuszącą ofertę odsprzedaży Forum, ale ja nie z takich. Ale radość. Napisałam Ci w mailu. Żartowniś.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|