renia
|
Jemu serce telepie jak szalone bez kawy...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Mi punkty z fotoradaru starczają na pobudzenie... Za granicą nie płaciłem jeszcze mandatu, w Polsce każdego roku płacę - mimo, że się staram być dobrym kierowcą. Więc jak to jest? Chory system robi z nas złych kierowców.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawdziwy kiper kawowego smaku nie przepuści takiej okazji! Gorzkokwaśna ma być i tyle starczy... Ale można sobie zrobić po prostu kawę z większej jej ilości i jest to samo... też oczy na wierzch wychodzą i buty się otwierają... I trzecie oko Taką lubię!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Prawdziwy kiper kawowego smaku nie przepuści takiej okazji! Gorzkokwaśna ma być i tyle starczy... Ale można sobie zrobić po prostu kawę z większej jej ilości i jest to samo... też oczy na wierzch wychodzą i buty się otwierają... I trzecie oko Taką lubię! Raz wypiłem taką kawę, że zdrętwiał mi język a po chwili serducho zaczęło łomotać. Twarz nabrała purpury. Miłe to nie było dla mnie. Powtórki nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przygotowuję takst do poczytnego, wielkonakładowego dziennika na temat podstawowych zasad Diety Optymalnej i... Bardzo ciężko mi idzie, bo odwykłem od pisania lekkich tekstów popularnonaukowych! Ale dam radę, to tylko kwestia przestawienia synaps... Parę minut i już mam 3/4 strony !
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojejej To moze jakis copywriter? Paleta sie tutaj taki jeden, tylko, ze z empatkia kiepsko..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie lubię pisać pod presją i na termin, dlatego nie pisuję do gazet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Święci co tydzień pieczyste w dni postne, to mu wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie lubię pisać pod presją i na termin, dlatego nie pisuję do gazet. To fakt, wiem cos o tym
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bardzo ciężko mi idzie, bo odwykłem od pisania lekkich tekstów popularnonaukowych! Ale dam radę, to tylko kwestia przestawienia synaps... Zmień proporcjum
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napisałbym coś o formule 4es Ponomarenki&Lutza, ale jak twierdzi Jaśnie Wielmozny, to takie sekciarskie i znachoskie jest, że nie będę o Teściu wspominał...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i napisałem! Jeszcze parę zdań dla inteligentnych inaczej, aby sobie krzywdy nie zrobili i gotowe!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dostaje kociej mordy z ciekawosci Jakby co to mam wprawe w korekcie tekstow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A nic nowego, bo sobie nie mogłem poszaleć biochemicznie... Tylko o rozwolnieniu u podatnych po UHT wspomniałem, co diagnozują zaraz jako nietolerancję laktozy, bo to modna przypadłość...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nic nowego, bo sobie nie mogłem poszaleć biochemicznie... Tylko o rozwolnieniu u podatnych po UHT wspomniałem, co diagnozują zaraz jako nietolerancję laktozy, bo to modna przypadłość... A to nie laktuloza tam jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|