Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie napawają smutkiem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mnie tez. zwlaszcza ta cisza o ktorej jest w tekscie. Kiedys tetniace zyciem a teraz porzucone. W dodatku w dobie tak rozwinietego konsumpcjonizmu. Ale mnie zawsze przyciagaja takie miejsca. Lubie lazic po takich miejscach i siedziec w bezruchu patrzac sie na to co sie nic nie dzieje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Może doszliśmy do ściany i trzeba się "cofać" w rozwoju, czyli wracać do natury...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ładnie zachowana architektura charakterystyczna dla przełomu epok korytogenu i prymitywizmu.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Może doszliśmy do ściany i trzeba się "cofać" w rozwoju, czyli wracać do natury...
Staram się od iluś tam lat. Opór społeczny jest duży. Mocne tarcie o obyczajowość współczesnych.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Staram się od iluś tam lat. Opór społeczny jest duży. Mocne tarcie o obyczajowość współczesnych. Ja jak pojadę na Mazury do nas na działkę, to pięknie dziczeję... Netu nie ma, ledwie zasięg jest, jezdni nie ma, chodników nie ma, czasem prądu nie ma, kurcze, nawet kodu pocztowego nie ma... Za to jezioro jest i las i krowie placki i powietrze do syta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze dziwniejsze monstra biegają Dobrej jakości mięśnie, widać, że sporo potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
"A 705 squat and a 4:15 mile?! A 700 pound deadlifting ultra marathon runner"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"A 705 squat and a 4:15 mile?! A 700 pound deadlifting ultra marathon runner"
Więcej siada niż ciągnie, raczej używa sprzętu. 700 funtów to około 315 kg Niezły drapichrust.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Staram się od iluś tam lat. Opór społeczny jest duży. Mocne tarcie o obyczajowość współczesnych. Ja jak pojadę na Mazury do nas na działkę, to pięknie dziczeję... Netu nie ma, ledwie zasięg jest, jezdni nie ma, chodników nie ma, czasem prądu nie ma, kurcze, nawet kodu pocztowego nie ma... Za to jezioro jest i las i krowie placki i powietrze do syta Radio Maryja na pewno ma zasięg...u mnie w samochodzie na co drugiej stacji nadają...dzisiaj mówili, żeby im wpłacać co miesiąc tyle, ile paczka papierosów kosztuje...Mogli podać ile kosztuje, bo nie każdy wie...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Tego pierwszy raz widziałem na jakiejś reklamówce TheNorthFace w National G. udo nie małe
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak zwykle rady z wp ratuja zycie lifestyle.wp.tv/i,Przypalone-jedzenie-Specjalista-radzi,mid,1453081,index.html
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|