MariuszM
Go
|
No i komu to przeszkadzało. Wszyscy mieli zajęcie i czuli się potrzebni. Teraz stres, nerwica z braku pracy. A tera Ci co kopio, Ci za(kopio) ,a w budżecie siem zgadza
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Już nie trzeba kopać. Gotowe, tanie dziury zaimportuje się z Chin.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już nie trzeba kopać. Gotowe, tanie dziury zaimportuje się z Chin. Na każdą okazję Turystyczna dziura kloaczna, dziura studzienna czy fundamentalna, a dziura budżetowa? Szyta na miarę?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Uff, czyli dobrze robię "Jeść, kiedy jest się głodnym..." ma szerokie znaczenie Z pobieżnej obserwacji wynika, że nie ma takich rzeczy, które robiłbyś źle, a "nie bieganie"- choć sprawia największą trudność- w szczególności. "Nie dla psa kiełba..." też szerokością przytłacza. Ale to jest zdecydowanie złośliwe, więc tego nie napisałem. Wiadomo Ja też nic nie napiszę, jeśli ma być bez złośliwości Przecież i tak widziałeś- zanim napisałem, że nie napiszesz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uff, czyli dobrze robię "Jeść, kiedy jest się głodnym..." ma szerokie znaczenie Z pobieżnej obserwacji wynika, że nie ma takich rzeczy, które robiłbyś źle, a "nie bieganie"- choć sprawia największą trudność- w szczególności. "Nie dla psa kiełba..." też szerokością przytłacza. Ale to jest zdecydowanie złośliwe, więc tego nie napisałem. Wiadomo Ja też nic nie napiszę, jeśli ma być bez złośliwości Przecież i tak widziałeś- zanim napisałem, że nie napiszesz. Po prawdzie powinienem napisać, że jednak mam kilka słabych punktów... A kiełbasa...cóż, kiepściutkie białko
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Jak sobie pościelę, ..." taką będę miał kiełbasę. Tęskno mi do takiej, no wiesz "...ze 150gie padliny uzyskuje się 90gie gotowego wyrobu"(jak się odbierze to, co najlepsze). Luki w lodówce zamierzam powypełniać, żeby się nawet źdźbła jakiego zielska nie dało wcisnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i się dziwią dlaczego poziom nauki spada...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo za tłusto jedzą - to oczywiste!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy nadal 5*wio będzie zalecane...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo za tłusto jedzą - to oczywiste! Powinni beztłuszczowy olej produkować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|