Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5188833 razy)
|
Gavroche
|
Wychodzi na to, że wioskowe żywią się podobnie do miejskich - półkorytkowo... Jakaś średnia populacyjna...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wychodzi na to, że wioskowe żywią się podobnie do miejskich - półkorytkowo... Jakaś średnia populacyjna... Raport z badań ładnie obrazuje, że wykształconych, opartych o półkorytko można łatwiej do wielu rzeczy przekonać, ... wit. C żrą najładniej. Moje wnioski z trzydniowej konferencji dotyczącej badań w sposobie żywienia populacji 45-64 (dzień dobry) Polski są ograniczone i powierzchowne: Korytko ma praktycznie same zalety, w zakresie jednobezmyślności. Ten parametr świetnie rokuje dla dalszych inwestycji w "populację polską" w latach kolejnych, długo poza rok 2014. O! PAN Radzio
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wow, sam bym się przejechał. Ale u mnie "tylko" Simy i nowa powieść pisana na wordzie się tworzy, ale nie wiem o czym, bo nie zaglądam. Pisarkę masz w domu?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze nie wiem, ale klepie w klawiaturę codziennie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajnie. Przygotuj się na spłatę kredytu, Krzysiu się zapożycza na zakup ciężarówki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do Ciebie niepodobny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do Ciebie niepodobny... I całe szczęście, będzie miał lżejsze życie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do Ciebie niepodobny... I całe szczęście, będzie miał lżejsze życie! Ładne Tak powinien to widzieć każdy ojciec
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ważne kto zrobił, ważne kto wychowuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uroda dzieci się zmienia. Widzę to przynajmniej po swoich... szczególnie najmłodszy, raz bardziej podobny jest do mnie, a przez pewien okres był bardziej podobny do męża (sąsiadki )... To ta legendarna ekspresja genów, różne cechy wyłażą w różnym czasie Podobno jest taki mechanism ewolucyjny, by noworodki i oseski na początku były podobne do ojca, bo bidulek nigdy nie ma pewności
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uroda dzieci się zmienia. Widzę to przynajmniej po swoich... szczególnie najmłodszy, raz bardziej podobny jest do mnie, a przez pewien okres był bardziej podobny do męża (sąsiadki )... To ta legendarna ekspresja genów, różne cechy wyłażą w różnym czasie Podobno jest taki mechanism ewolucyjny, by noworodki i oseski na początku były podobne do ojca, bo bidulek nigdy nie ma pewności A jak jest u Was? Córa wykapany Tata?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uroda dzieci się zmienia. Widzę to przynajmniej po swoich... szczególnie najmłodszy, raz bardziej podobny jest do mnie, a przez pewien okres był bardziej podobny do męża (sąsiadki )... To ta legendarna ekspresja genów, różne cechy wyłażą w różnym czasie Podobno jest taki mechanism ewolucyjny, by noworodki i oseski na początku były podobne do ojca, bo bidulek nigdy nie ma pewności A jak jest u Was? Córa wykapany Tata? Była. W szpitalu po porodzie, była wręcz przerażająco podobna do mnie Teraz, zaraz kończy cztery latka, najbardziej do teściowej Na szczęście ma moje rodzinne znamię na linii włosów z tyłu głowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|