|
|
renia
|
...itoito...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Taki biologiczny herb rodowy
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W pierwszym linku jakby na jedną z ośmiu porcji - 16g tłuszczu roślinnego dołożyć - miażdżyca pewna. Na szczęście wcześniej wegusia zemdli, niż to zje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W pierwszym linku jakby na jedną z ośmiu porcji - 16g tłuszczu roślinnego dołożyć - miażdżyca pewna. Na szczęście wcześniej wegusia zemdli, niż to zje. Eee tam, łycha masła orzechowego lub pół awokado i zdrowiuśki weganizm zabija
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Taki biologiczny herb rodowy E tam. To jest ciekawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki biologiczny herb rodowy E tam. To jest ciekawsze. Prawdopodobnie naczyniak płaski głęboko położony. Ale charakterystyczny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Twój naczyniak jaką ma historię? Znaczy rodowód.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Twój naczyniak jaką ma historię? Znaczy rodowód. Ślad się urywa na pradziadku, bo sam sprawdziłem. Mówiono mi w dzieciństwie, że to ciężarna mama była w kinie z tatą na "Szczękach" i bacząc na plotki ciotki Klotki o śladach na twarzy dziecka, wynikających ze strachu matki, złapała się w chwili grozy za tył głowy... Ale czym się złapała, półksiężycem? Dociekliwy byłem i znalazłem taki sam u niej, jej ojca i ojca jej ojca. The end
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znakiem tego ktoś napaskudził komuś w genach, bo z cycem nie przyszło. "The end".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znakiem tego ktoś napaskudził komuś w genach, bo z cycem nie przyszło. "The end". Teraz się to nazywa malformacja naczyniowa i powoduje je (ale tylko te dziedziczne) jeden zmutowany gen, odpowiadający za angiogenezę w życiu płodowym Po 5-6 pokoleniach zwykle gen wypada.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To po co takie głupstwa przedwcześnie wypisujesz- "the end".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To po co takie głupstwa przedwcześnie wypisujesz- "the end". Bo tamta się skończyła Poprosiłeś o geny, to masz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Będę miał może szansę zobaczyć szóste pokolenie Ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ba! A ja, być może też.
|