|
administ
Go
|
O to właśnie chodzi, najpierw się trzeba przygotować, a nie na żywioł bezrozumny puszczać stado! Bo se jeszcze zaszkodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O ile dobrze pamiętam (proszę poprawić jeśli nie), to program wyżywienia narodu z lat 70-tych Doktora Kwaśniewskiego też miał się zacząć od DJ. Tak jest w naszych warunkach po prostu efektywniej.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
[Prezes Tkocz tak siedzący na tym fotelu przypominał mi pewnego krasnoludka z filmu "Kingsajz". A Marka Konopki głosu w ogóle nie słyszałem mówił coś może wcześniej, nim włączyłem tę audycję? ^^]
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Znowu ta emotikona...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
[Prezes Tkocz tak siedzący na tym fotelu przypominał mi pewnego krasnoludka z filmu "Kingsajz". ] To już jest niegrzeczne...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
[Prezes Tkocz tak siedzący na tym fotelu przypominał mi pewnego krasnoludka z filmu "Kingsajz". ] To już jest niegrzeczne... Czemuż to? To mój ulubiony krasnoludek z tego filmu. Nie moja wina, że siedział tak, a nie inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O ile dobrze pamiętam (proszę poprawić je¶li nie), to program wyżywienia narodu z lat 70-tych Doktora Kwa¶niewskiego też miał się zacz±ć od DJ. Tak jest w naszych warunkach po prostu efektywniej. No jasne, ale przez "opty"-betony co wszystkim wmawiali, że "Dieta Optymalna jest jedynie słuszna", dużo złego Diecie Optymalnej i Tacie zrobili...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubię Prezesa i nie dam na Niego złego słowa powiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wróci, wróci, bo niektórzy zapędy mają jak zwykle - jedynie słuszne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia nie zachowuj się jak "opty"beton! I nie staraj się kneblować ust, tym co mają inne zdanie od Ciebie. Nikogo nie knebluję, ale porównanie do krasnoludka i ta brzydka "'buźka" mi się nie spodobały i wyraziłam to...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co ma do rzeczy Twoje osobiste uczucie, skoro ktoś uważa, że Prezes przypomina krasnoludka, to nie powinnaś krytykować takiego zdania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wróci, wróci, bo niektórzy zapędy mają jak zwykle - jedynie słuszne. Mądrzejsi przechylają szalę w swoją stronę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co ma do rzeczy Twoje osobiste uczucie, skoro ktoś uważa, że Prezes przypomina krasnoludka, to nie powinnaś krytykować takiego zdania. No to Ty nie powinieneś krytykować mojego zdania...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|