Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5152803 razy)
|
Radzio
Go
|
Polecam,ale tylko z pozytywnymi osobami. Wampiry energetyczne w stylu poprawiaczy, Kwaśniewski się mydli, nauka poszła do przodu szczerze odradzam? Fakt, nauka poszła bardzo do przodu, ale w dalszym ciągu jest tak ze czterdzieści lat za Kwaśniewskim i nie wiadomo, czy kiedykolwiek skróci dystans do Dr-a... Czekamy cierpliwie! A po co, jeszcze kto ucierpi na tym ... skracaniu. No tak, ja tez znam z autopsji, Nikotynik. Tylko, ze ja uwazam wprost przeciwnie I co teraz? Remis? Pat.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, ja tez znam z autopsji, Nikotynik. Tylko, ze ja uwazam wprost przeciwnie I co teraz? Remis? Czyli jezeli na swietego Hieronima jest deszcz albo go nima, to kiedy przyjdzie swieta Ada, to pada albo nie pada? Czy moze jak 0:0 dla nas, z Niemcami?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
NLP trenowałam. Chodzi mi o znana ksiazke Allena Carra "Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia". Moj znajomy pozyczyl ja 9 osobom, 8 rzucilo palenie, inny tez pozyczyl i podobne wyniki rzedu 90% skutecznosci i takie tam historie. Wiele osob od razu sie oburzalo, ze ksiazka jest NLP ale mimo nawet tego swiadomosci rzucilo palenie. Taka ciekawostka. Inna ciekawostka: zazwyczaj jezeli sie wybieram na impreze typu wesele czy podobna gdzie zabawa polega na wlewaniu w siebie hektolitrow plynow to lubie sobie czasami zapalic papierosa. Wielu znajomych zazdrosci mi tego o czym mi nieraz mowilo. Po imprezie sylwestrowej zostalo pol paczki fajek, ktore ktos zapomnial i gdzies tam jeszcze lezy na okapie. Jakos sie nie boje, ze jak zapale to nagle nalog mnie tak zawezmie i powezmie, ze juz nie bede sie mogl powstrzymac i bede palil i palil wiecej i palil jeszcze wiecej i palil duzo duzo wiecej, bo jestem "uzaleznionym nikotynikiem" i papierochy maja nade mna wladze Czary jakies czy co? No większej bzdury nie słyszałam. Teraz można ogłosić wszystkim narkomanom , że będą delektować się i tylko raz w miesiącu dadza sobie w żyłę , nie więcej , bo kontrolują swoje ćpanie. To jest siła charakteru. Oj nie namawiaj, bo monary i inne poradnie odwykowe, tez musza funkcjonowac a ludzie pracowac Nie wchodzmy na kwestie wiary, bo wiara to jeden z najglowniejszych powodow prowadzacych do klotni, przed polityka, medycyna i pilka nozna No, bo nie jesteś uzależniony od papierosów, co nie oznacza, że nie możesz się uzależnić. Nie czujesz tego przymusu, co nie oznacza , że kiedys go nie poczujesz, ale może go nigdy nie poczujesz. Kto wie. Ho, ho. Pracowalem w pracy gdzie sie smolilo jak smok, bo niepalenie bardziej szkodzilo Ciuchy po powrocie rzucalo sie na balkon, zeby najpierw wywietrzaly z tytoniowego smrodu zanim trafia do kosza z brudna bielizna Pewnie moge sie uzaleznic, tylko nie wiem co zrobic zeby to zrobic Ale nie chce mi sie, wole sobie zapalic dla przyjemnosci a nie z przymusu Ba, tak to każdy by chciał. Narkoman dać w żyłę dla przyjemności, alkoholik delektować się seteczką , nikotynista zapalić raz na jakiś czas. A tu nimo letko. Alkohol to wróg, więc lej go mordę. A jak nie ma gorzały to można perfumy, wodę brzozową coby ładnie z gęby pachniało. Istotą uzależnienia jest m.in.to , że człowiek wierzy, że może kontrolować nałóg, że nie jest uzależniony. Jako, ze rozmawiamy na ogolnym pewnych rzeczy nie napisze, ale powiedzialbym, ze to ostatnie zdanie to nieprawda O rany Julek a skąd Ty wiesz? Jak nie masz uzależnień lub Ci się wydaje, że nie masz to nie jesteś obiektywny, nie możesz obiektywnie się ocenić. A ty skad? Wyrazam swoje zdanie jak ty Mysle, ze wiekszosc alkoholikow i narkomanow nie zastanawia sie nad tym czy ma nad tym kontrole albo czy w to wierzy, ze ma Ja znam z autopsji. Nikotynistka. No tak, ja tez znam z autopsji, Nikotynik. Tylko, ze ja uwazam wprost przeciwnie I co teraz? To w końcu masz nałogi czy nie. Coś bajasz.Tu palisz dla przyjemności a teraz jesteś nikotynikiem (stą)Tfu, co za słowo. Eeee, zalewasz. Jak moge miec nalog palenia jak nie pale To tak jak ty, nie palisz a bajasz cos o nikotynikach Ale jak napisalem, jak sie napije to lubie sobie pobudzic uklad przywspolczulny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak, ja tez znam z autopsji, Nikotynik. Tylko, ze ja uwazam wprost przeciwnie I co teraz? Remis? Czyli jezeli na swietego Hieronima jest deszcz albo go nima, to kiedy przyjdzie swieta Ada, to pada albo nie pada? Czy moze jak 0:0 dla nas, z Niemcami? Post w post. Ping pong.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
NLP trenowałam. Chodzi mi o znana ksiazke Allena Carra "Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia". Moj znajomy pozyczyl ja 9 osobom, 8 rzucilo palenie, inny tez pozyczyl i podobne wyniki rzedu 90% skutecznosci i takie tam historie. Wiele osob od razu sie oburzalo, ze ksiazka jest NLP ale mimo nawet tego swiadomosci rzucilo palenie. Taka ciekawostka. Inna ciekawostka: zazwyczaj jezeli sie wybieram na impreze typu wesele czy podobna gdzie zabawa polega na wlewaniu w siebie hektolitrow plynow to lubie sobie czasami zapalic papierosa. Wielu znajomych zazdrosci mi tego o czym mi nieraz mowilo. Po imprezie sylwestrowej zostalo pol paczki fajek, ktore ktos zapomnial i gdzies tam jeszcze lezy na okapie. Jakos sie nie boje, ze jak zapale to nagle nalog mnie tak zawezmie i powezmie, ze juz nie bede sie mogl powstrzymac i bede palil i palil wiecej i palil jeszcze wiecej i palil duzo duzo wiecej, bo jestem "uzaleznionym nikotynikiem" i papierochy maja nade mna wladze Czary jakies czy co? No większej bzdury nie słyszałam. Teraz można ogłosić wszystkim narkomanom , że będą delektować się i tylko raz w miesiącu dadza sobie w żyłę , nie więcej , bo kontrolują swoje ćpanie. To jest siła charakteru. Oj nie namawiaj, bo monary i inne poradnie odwykowe, tez musza funkcjonowac a ludzie pracowac Nie wchodzmy na kwestie wiary, bo wiara to jeden z najglowniejszych powodow prowadzacych do klotni, przed polityka, medycyna i pilka nozna No, bo nie jesteś uzależniony od papierosów, co nie oznacza, że nie możesz się uzależnić. Nie czujesz tego przymusu, co nie oznacza , że kiedys go nie poczujesz, ale może go nigdy nie poczujesz. Kto wie. Ho, ho. Pracowalem w pracy gdzie sie smolilo jak smok, bo niepalenie bardziej szkodzilo Ciuchy po powrocie rzucalo sie na balkon, zeby najpierw wywietrzaly z tytoniowego smrodu zanim trafia do kosza z brudna bielizna Pewnie moge sie uzaleznic, tylko nie wiem co zrobic zeby to zrobic Ale nie chce mi sie, wole sobie zapalic dla przyjemnosci a nie z przymusu Ba, tak to każdy by chciał. Narkoman dać w żyłę dla przyjemności, alkoholik delektować się seteczką , nikotynista zapalić raz na jakiś czas. A tu nimo letko. Alkohol to wróg, więc lej go mordę. A jak nie ma gorzały to można perfumy, wodę brzozową coby ładnie z gęby pachniało. Istotą uzależnienia jest m.in.to , że człowiek wierzy, że może kontrolować nałóg, że nie jest uzależniony. Jako, ze rozmawiamy na ogolnym pewnych rzeczy nie napisze, ale powiedzialbym, ze to ostatnie zdanie to nieprawda O rany Julek a skąd Ty wiesz? Jak nie masz uzależnień lub Ci się wydaje, że nie masz to nie jesteś obiektywny, nie możesz obiektywnie się ocenić. A ty skad? Wyrazam swoje zdanie jak ty Mysle, ze wiekszosc alkoholikow i narkomanow nie zastanawia sie nad tym czy ma nad tym kontrole albo czy w to wierzy, ze ma Ja znam z autopsji. Nikotynistka. No tak, ja tez znam z autopsji, Nikotynik. Tylko, ze ja uwazam wprost przeciwnie I co teraz? To w końcu masz nałogi czy nie. Coś bajasz.Tu palisz dla przyjemności a teraz jesteś nikotynikiem (stą)Tfu, co za słowo. Eeee, zalewasz. Jak moge miec nalog palenia jak nie pale To tak jak ty, nie palisz a bajasz cos o nikotynikach Ale jak napisalem, jak sie napije to lubie sobie pobudzic uklad przywspolczulny Niedługo strony zabraknie. Zyon dziad swoje baba swoje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I wiem, że jakbym zaczęła popalać to wrócę do kopcenia jak lokomotywa. Wiesz czy wierzysz, czy tylko ci sie zdaje? Czy ja wiem cos innego? Wiem. Sprawdzałam dwa razy. I zawsze z opłakanym skutkiem. Więc juz nie sprawdzam, bo mi nie jest to do niczego potrzebne. No jak tam stryjenka uwaza W kazdym razie polecam ksiazke Bruce'a Liptona, profesora biologii i czegos tam jeszcze pt "Biologia przekonan". A książka się zainteresuję. Dziękuję "uprzejmnie". Ale, ale czyżbyś migrował w kierunku pt. Moje przekonania mnie chronią? Migruje w kierunkach selftrackingu i biohackingu, tyle moge powiedziec To czy nabyłeś już fitbit albo krokomierz? I będziesz grzebać w genach? Biopunk.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nic nie niabylem, nabywanie jest jednym z czynnikow degradujacych w rozwoju
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Nic nie niabylem, nabywanie jest jednym z czynnikow degradujacych w rozwoju Dobra nie nabywaj. I migruj bezwiednie. Nie będziesz się degradował.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Byc nie znaczy miec, to slowo na dzisiaj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Byc nie znaczy miec, to slowo na dzisiaj Ojoj. Czy już urosła CI dłuuuuga siwa broda? Mędrcze.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Idę obejrzeć lygrysy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byc nie znaczy miec, to slowo na dzisiaj Takie hasła lecą? Współistnienie nie oznacza współzależności
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie nic mądrzejszego nie mogą napisać, bo mają taki gen pisania bezsensownych artykułów...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie! Do tego "zdrowy miód na serce" trzyma się mocno!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O toto. Niebawem, a może wkrótce pojawić się może genetyczne przekazywana choroba zwana nałogiem jak uzależnienie od for internetowych i portali społecznościowych( na przykład ). Medycyna już powinna być gotowa na leczenie takich przypadków. Być w szponach nałogu przez geny. Komputerowe pokolenie uzna to za bzdurę, ale od czego mamy dorodną młodzież i jej potomstwo. p.s. Zaś według mnie, lecz nie autorsko: każdy nadmiar szkodzi, nadmiar genów też- gdyby komuś przyszło do głowy "skundlić" się do reszty. Gavroche. Ja wiem co napiszesz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne Ale i tak napiszę, że się absolutnie zgadzam Po mułach widać, że nadmiar genów szkodzi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|