administ
Go
|
O! Proszę jesteś na Witoszkowej, a jak co źle pójdzie, to będzie "na Kwaśniewskiego"! A szpinak, cebulę i śrutę ... No, ale jakże tak bez picia?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ufam ludziom, ktorzy nie pija.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ufam ludziom, ktorzy nie pija..... Ja nie ufam tym, co rotują To takie pedalskie, ichciałbymibojęsię
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niebawem, a może wkrótce pojawić się może genetyczne przekazywana choroba zwana nałogiem jak uzależnienie od for internetowych i portali społecznościowych( na przykład ). Medycyna już powinna być gotowa na leczenie takich przypadków. Być w szponach nałogu przez geny. Komputerowe pokolenie uzna to za bzdurę, ale od czego mamy dorodną młodzież i jej potomstwo. Na szczescie tacy nie zdaza swoich genow przekazac, bo sa zbyt zajeci zyciem w sieci i myli im sie ono z prawdziwym. Co widac na konkretnych przypadkach zza miedzy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Nie ufam ludziom, ktorzy nie pija..... a ja rudym i lysym
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzięki Gavroche, Ty wiesz jak poprawić ludziom nastrój. No, no. Dokładnie ti ti (nie)dobry Łobuzie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki Gavroche, Ty wiesz jak poprawić ludziom nastrój. No, no. I tak to należy traktować Tak po prawdzie to sam rotuję mleczne i zbożowe i klepię z Witoszkową maile, bo darmo są Ciekawe czy się domyśliła, że ze mnie taki gupi martwociągowiec?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Palanty, bo już brak słów. To co ewidentnie jest szkodliwe (cala chemia w produktach spożywczych to może być) a to co naturalne i od wieków stosowane, to chcą zakazać, zamiast wprowadzić uświadamianie o zdrowych i niezdrowych (według nich) produktach. Zaraz mi się zapala czerwona żarówk , że cynamon musi mieć jakieś prozdrowotne właściwości...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Good one! Daje ci jedno polubienie na YT!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
chill
Go
|
Przecież ma choćby działanie przeciw zapalne ..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy, ... wojny nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Kurczę, wszystko jest zdrowe, tylko ludzie chorzy...
|
|
|
|
|
|
|
|