|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kawe wrzucili do chipsow, bulek i alkoholu Pisza, bo im ktos kaze, wiec po raz setny zlepiaja kilka starych artykulow o niczym
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Może nie tyle każe, co daje zarobić, organizując w ten sposób miejsca pracy, które spotykają się z aprobatą ... . Czyjąś aprobatą. "Bardzo pożyteczna próżna robota", czyli ładny nonsens w cudzysłów ujęty. Wspomniałbym coś o "czarnej kropce"- ale jak tak można, zaraz od poniedziałku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Optymiści.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dbali po prostu o odpowiedni w posiłkach poziom żelaza...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciekawy sposób regeneracji strun głosowych. Ale żeby to zaraz nazwać skandalem. "Łatwe żarcie" to jest skandal.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A idąc tropem za sjp.pwn.pl kilka «zaimek oznaczający w sposób przybliżony liczbę większą niż 2 i mniejszą niż 10» Czyli przynajmniej na 3 dni. Moja matematyczka była tego samego zdania. Gdy kazała w ramach pracy domowej zrobić kilka przykładów, to za dwa bylo 2
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Logika matematyka...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W sam raz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ale łyse... Dlatego mam sentyment Jadłem jeszcze taki dziwny agrest, też łysy, duży i bardzo ciemny... Jest tyle nowych lub odmienionych owoców, że hej, chyba stale muszą poszerzać rynek, by utrzymać się w strzemionach. No na nas nie zarobią, ale w sezonie letnim czasem skubnę troszku fruktozy
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|