Gavroche
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Uaktywnia się zazwyczaj w soboty. Jutro niedziela...hmm. My na szczęście jemy masło
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka chyba sympatycznego, optymalnego czubka Podpisano M jak miłość Idę na spacer po burzy na 1h
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uaktywnia się zazwyczaj w soboty. Jutro niedziela...hmm. My na szczęście jemy masło W Holandii macie dobę do przodu?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka chyba sympatycznego, optymalnego czubka Podpisano M jak miłość Idę na spacer po burzy na 1h Autokorekta
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka Znaczy, Mariusz szare na złote! Talent
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka Znaczy, Mariusz szare na złote! Talent I to nie jeden raz!
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dla jurorów chyba nie do ogarnięcia
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Uaktywnia się zazwyczaj w soboty. Jutro niedziela...hmm. My na szczęście jemy masło W Holandii macie dobę do przodu? Od dzisiaj mam urlop, a zazwyczaj rozpoczyna się od soboty. Siła przyzwyczajenia Doba na swoim miejscu, ale o godzinę dłużej mamy jasno.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oczywiście ja też mądry byłem, że zacząłem słuchać antypatycznego, optymalnego czubka chyba sympatycznego, optymalnego czubka Podpisano M jak miłość Idę na spacer po burzy na 1h Autokorekta
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło... Bo to jedność. Wpływ ciała na umysł też jest potężny
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło... Bo to jedność. Wpływ ciała na umysł też jest potężny nawiazujac do tantry,np masaz tantryczny wielka moc w nim drzemie ,ukryta moc
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Faktycznie ciekawe. Tummo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Oto skrót stosowanej przez niego metody: Kucnąć ze skrzyżowanymi nogami i z rękoma złączonymi pod udami. W tej pozycji: Przekręcić brzuch trzy razy z prawej na lewo i trzy razy z lewej na prawo. Potrząsnąć nim tak mocno, jak to możliwe. Potrząsnąć ciałem w taki sposób, jak robią to narowiste konie, i wykonać niewielki skok, zachowując pozycję ze skrzyżowanymi nogami. Te trzy ćwiczenia powinny być powtarzane trzykrotnie i zakończone wielkim skokiem naldziorpy, który skacze najwyżej, jak może." A jakie proste.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło... Bo to jedność. Wpływ ciała na umysł też jest potężny nawiazujac do tantry,np masaz tantryczny wielka moc w nim drzemie ,ukryta moc Zbereźnik Mi najbardziej odpowiada Zen, "uzewnętrznienie" przez "uwewnętrznienie", gromadzenie sił fizycznych przez wzmocnienie psychiki i odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
|