Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5152587 razy)
|
Gavroche
|
Opis technik (zupełnie nieistotnych zresztą) odsiewa wstępnie kandydatów I bardzo dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło... Bo to jedność. Wpływ ciała na umysł też jest potężny nawiazujac do tantry,np masaz tantryczny wielka moc w nim drzemie ,ukryta moc Zbereźnik Mi najbardziej odpowiada Zen, "uzewnętrznienie" przez "uwewnętrznienie", gromadzenie sił fizycznych przez wzmocnienie psychiki i odwrotnie. To nie tak,raz no moze dwa sprobowalem. Nie da sie tego opisac slowami,mozg i energia,pozytywna energia naszych cial to kosmos.+ trzeba ta energie tylo odpowiednio ukierunkowac,a moze az... Polecam w zwiazku z tematem Goraca
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pierwsze słyszę... a to ciekawe...Wpływ psychiki na ciało jest taki, że nawet "fizjonomom" o tym się nie śniło... Bo to jedność. Wpływ ciała na umysł też jest potężny nawiazujac do tantry,np masaz tantryczny wielka moc w nim drzemie ,ukryta moc Zbereźnik Mi najbardziej odpowiada Zen, "uzewnętrznienie" przez "uwewnętrznienie", gromadzenie sił fizycznych przez wzmocnienie psychiki i odwrotnie. To nie tak,raz no moze dwa sprobowalem. Nie da sie tego opisac slowami,mozg i energia,pozytywna energia naszych cial to kosmos.+ trzeba ta energie tylo odpowiednio ukierunkowac,a moze az... Polecam w zwiazku z tematem Goraca Wiem, wiem Głupcy biorą narkotyki, mędrcy medytują Medytacja to nic innego jak skupienie się na czymś Ale dzisiaj wszyscy mają ADHD
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ale dzisiaj wszyscy mają ADHD Zaraz wszyscy. Chciałbyś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Ale dzisiaj wszyscy mają ADHD Zaraz wszyscy. Chciałbyś. Przeciwnie. Wcale bym nie chciał
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ci, co na przykład biegają, mają medytacje w pakiecie Reszta gdzieś biegnie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przypalę spostrzeżenie sentencją. Od dawna to planowałem.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teraz dzieci "...Choroby układu krążenia mogą rozwijać się już przed 10. rokiem życia - uważają eksperci i zachęcają do badań. Od poniedziałku w ośmiu miastach w Polsce będzie można bezpłatnie sprawdzić poziom cholesterolu u dzieci z grupy ryzyka. Akcja "Sprawdź cholesterol u dziecka 2014" odbędzie się w Białymstoku, Krakowie, Krasnymstawie, Lublinie, Sulechowie, Rykach, Warszawie i Zielonej Górze...." <strong>Więcej</strong> - http://wiadomosci.onet.pl/lublin/rusza-ogolnopolska-akcja-bezplatnych-badan-cholesterolu-u-dzieci/rbjed .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie oszczędzają nikogo. Już dzieci chcą truć statynami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzieci akurat "norma" cholesterolu jest niższa, to jak najbardziej na statyny się dzidziulki nadają, jak tylko dadzą zbadać krew! Od małego trzeba wiedzieć, że "żeby być zdrowym, to trzeba chorować"... To jest to i 5*wio.
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Brak podstawowej wiedzy, wnioski wynikające z obserwacji! Kcal nie jest równa Kcal, bo różna jest jej "wartość" przy wprowadzaniu jej z cholesterolem, a inna na przykład z cukrem z cukiernicy, czy olejem, czy alkoholem. Przypominam, że czym wyższa zawartość cholesterolu w produkcie, tym wyższa jego wartość biologiczna.
A reszta jest uzależniona wyłącznie od proporcji między GSO. Jaka proporcja - takie skutki. Należy do tego jeść, a nie żreć. I na tym polega nieznany lub niezrozumiały przez znaczącą większość zajmujących się dietetyką geniusz Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Typowe "kretyństwo naukowe", bo "dieta japońska" nie polega na jedzeniu ryb i ryżu, a białka zwierzęcego, tłuszczu i węglowodanów w określonej proporcji, podanej przez Dr-a Kwaśniewskiego. I tyle... AŻ TYLE
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Typowe "kretyństwo naukowe", bo "dieta japońska" nie polega na jedzeniu ryb i ryżu, a białka zwierzęcego, tłuszczu i węglowodanów w określonej proporcji, podanej przez Dr-a Kwaśniewskiego. I tyle... AŻ TYLE Wiadomo Tak sobie myślę, że to była fantastyczna dieta, w czasach kiedy chuda ryba, chudy twaróg i mleko były śmiesznie tanie w Polsce, bo chyba dotowane czy cuś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|