Blackend
|
Czym wyżej tym ciaśniej, a jak wstaniesz, to cię podsiądą, więc kiedy mają sie ruszać? Taka ciężka praca.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie dość, że będą mieli testerów za darmo, to jeszcze im za to zapłacą. A za parę lat napiszą, że to są mity z tym płynem i więcej szkód on robi w organizmie, niż daje korzyści...Ja bym tego nie piła, nawet gdyby mi do tego dopłacali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Są też wakacyjne pokarmy dla ryb http://t.zooplus.pl/shop/rybki/pokarm_dla_ryb/pokarm_specjalistyczny/jbl/30686Świetne, bo bloczek składa się z gipsu, który rozpuszcza się w wodzie, a pokarmu tam nie ma, lub prawie nie ma A skoro wszyscy są na wakacjach, a rybki wytrzymują trzy tygodnie bez jedzenia w świetnej formie, to super biznes Zmierzam do tego, że to pomysły podobne do Coli, tanie składniki, wmówienie gamoniom, że tego potrzebują i interes się kręci. Ci co mają mniej niż sto przedmiotów, na pewno nie kupują filtra UV do picia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może jeszcze zrobią farby do włosów w tabletkach. Jaki kolor tabletki się połknie, taki kolor włosów się zrobi. Pewnie sporo panów by miała niebieskie... A jaki to kolor "statynowy"? Lub "betablokerowy"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jutro zjem jaja na twardo. Rotuję intensywnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja radzę same żółteczka na twardo zapić śmietanką 30%! RARYTAS i żółtka nie dławią z suchości.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja radzę same żółteczka na twardo zapić śmietanką 30%! RARYTAS i żółtka nie dławią z suchości. Hm? Może być smaczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam łatwy i szybki sposób na łuskanie żółtek z jajek na twardo, ale opisać się nie da! Kiedyś żółtka na twardo zapite śmietanką, to było moje śniadanko! Lekkie, a syte. Teraz mam żółtka sadzone z patelni z masłem - też pyszne, ale ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam łatwy i szybki sposób na łuskanie żółtek z jajek na twardo, ale opisać się nie da! Kiedyś żółtka na twardo zapite śmietanką, to było moje śniadanko! Lekkie, a syte. Teraz mam żółtka sadzone z patelni z masłem - też pyszne, ale ... Ale.....?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... dzieciaki wybiorą DO czysta. O!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam łatwy i szybki sposób na łuskanie żółtek z jajek na twardo, ale opisać się nie da! Kiedyś żółtka na twardo zapite śmietanką, to było moje śniadanko! Lekkie, a syte. Teraz mam żółtka sadzone z patelni z masłem - też pyszne, ale ... Ale.....? Aż się prosi
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|