Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5186522 razy)
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niezłe nasionko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda, bo noga na szpili życie umili
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A chodzisz na szpilkach?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
A chodzisz na szpilkach? Jak już, to chodzę na palcach, ale czasami siedzę jak na szpilkach.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A chodzisz na szpilkach? Jak już, to chodzę na palcach, ale czasami siedzę jak na szpilkach. Uff, to odetchnęłam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda. I mini. Choć jak za krótkie, to różne klamoty mogą wystawać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda. I mini. Choć jak za krótkie, to różne klamoty mogą wystawać Mini przy włochatych nogach mogłoby wyglądać interesująco. I koniecznie stringi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda. I mini. Choć jak za krótkie, to różne klamoty mogą wystawać Mini przy włochatych nogach mogłoby wyglądać interesująco. I koniecznie stringi. I dzień dobry w stylu "good morning"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda. I mini. Choć jak za krótkie, to różne klamoty mogą wystawać Mini przy włochatych nogach mogłoby wyglądać interesująco. I koniecznie stringi. I dzień dobry w stylu "good morning" A na krzesłach w pozach niedbałych, z piwem i petem w zębach kobiety krzyczące- Niunia, niżej, niżej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby był mój rozmiar, to czemu nie? Wolność, równość, braterstwo I pełna Wurst. Chociaż, w sumie, jakbyście tak pochodzili na szpilkach to zobaczylibyście co to za wygoda. I mini. Choć jak za krótkie, to różne klamoty mogą wystawać Mini przy włochatych nogach mogłoby wyglądać interesująco. I koniecznie stringi. I dzień dobry w stylu "good morning" A na krzesłach w pozach niedbałych, z piwem i petem w zębach kobiety krzyczące- Niunia, niżej, niżej. Świetnie się składa, bo jedziemy właśnie ruszyć bioderkiem Piątek, piąteczek, piątunio! Do jutra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|