MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mnie ta pchła również lubi... To oznacza,że za skórę mu zalazłeś i strasznie teraz z tego powodu cierpi
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Coś ala "wszywka" u alkoholików
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd! Przecież tu krecikowi nie dokuczałem... Nawet gostka nie zbanowałem, ani w żaden sposób nie daję odczuć, że mi wadzi na Forum. Ale było pewne, że nie wytrzyma! A to już może wskazywać na "opty"-psychozę!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A to już może wskazywać na "opty"-psychozę! To ta sekta, o której cały czasz pisze/mówi? Znaczy fanatyk?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakie tam "vs". Ja tam do nich nic nie mam, a dlaczego mi darmową reklamę w necie robią? Kto to wie...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
"Krecik" to zaś Szymon...?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chodzi o tego "Deipnosophist", co tu jest też zarejestrowany ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego nie powiem, bo nie jestem taki...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Chodzi o tego "Deipnosophist", co tu jest też zarejestrowany ... Jo Pomocny
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie tak, lepiej: starający się.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Bardzo ciekawie się tu rozpisaliście. Dawka wiedzy i łamigłówka to jest to, co lubię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak ma się wywrócić z powodu hipoglikemii za dnia, to wyprodukuje w nocy na zapas, nie licząc kosztów. No chyba, że rzut insuliny dobije. Dlatego tylko wątroba i nerki mają do tego geny, a nie każda komórka organizmu, to po pierwsze, po drugie blokada genu przejścia aktywnego octanu w pirogronian, z obejściem przez fosfoenolopirogronian, występuje dopiero od pierścienic wzwyż i jest to uzależnione bezpośrednio z ewolucyjnym rozwojem CUN. Skąposzczety zamieniają tłuszcz w cukier bezproblemowo jeszcze, blokada genu jest od mięczaków.
|
|
|
|
|
|
|
|