Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5152124 razy)
|
Zyon
|
Alez skad, mam wrazenie, ze nadajessz prosto z centrali Przypadkiem nie sprobowales karmy dla bazyliszkow?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Wegetarianie na ogół starają się dbać o szeroko pojętą higienę życia. Ruch, świeże powietrze, relaks, niekiedy medytacje i jogę, żywność jak najmniej przetworzoną i z jak najmniejszą ilością konserwantów i w ogóle chemii. Starają się spożywać jak najmniej wszelkich używek i unikają przebywania w toksycznym środowisku...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Alez skad, mam wrazenie, ze nadajessz prosto z centrali Przypadkiem nie sprobowales karmy dla bazyliszkow? Najpierw zbierz fakty, potem je wypaczaj jak Ci się podoba
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Założenia to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić? Bo żadnych podstaw nie masz do tego. Tak na pewno wiesz tylko, że w necie się na nią mówi M.Braunek, wegetarianka i widziałeś ją w telewizorze parę razy... Diety, używek, leków, chorób, trybu życia czy nawet płci nie możesz być pewien: http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stanisława_Walasiewicz Na takiej samej zasadzie umierają wszyscy ci optymalni http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/stanislawa-walasiewicz-zaskoczyla-kibicow-dopiero-po-smierci/j4823Link się nie otwierał...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Wegetarianie na ogół starają się dbać o szeroko pojętą higienę życia. Ruch, świeże powietrze, relaks, niekiedy medytacje i jogę, żywność jak najmniej przetworzoną i z jak najmniejszą ilością konserwantów i w ogóle chemii. Starają się spożywać jak najmniej wszelkich używek i unikają przebywania w toksycznym środowisku... Zacznijmy od tego, że wegetarianizmu jest z tysiąc kombinacji BTW, a Twoje rozeznanie w tym co oni robią pochodzi głównie z sieci
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Założenia to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić? Bo żadnych podstaw nie masz do tego. Tak na pewno wiesz tylko, że w necie się na nią mówi M.Braunek, wegetarianka i widziałeś ją w telewizorze parę razy... Diety, używek, leków, chorób, trybu życia czy nawet płci nie możesz być pewien: http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stanisława_Walasiewicz Na takiej samej zasadzie umierają wszyscy ci optymalni http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/stanislawa-walasiewicz-zaskoczyla-kibicow-dopiero-po-smierci/j4823Link się nie otwierał... Dzięki Jak powiedziałem, pewność co do drugiego człowieka to naiwność, jeśli nie głupota
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Wegetarianie na ogół starają się dbać o szeroko pojętą higienę życia. Ruch, świeże powietrze, relaks, niekiedy medytacje i jogę, żywność jak najmniej przetworzoną i z jak najmniejszą ilością konserwantów i w ogóle chemii. Starają się spożywać jak najmniej wszelkich używek i unikają przebywania w toksycznym środowisku... Zacznijmy od tego, że wegetarianizmu jest z tysiąc kombinacji BTW, a Twoje rozeznanie w tym co oni robią pochodzi głównie z sieci A to fakt. Osobiście nie znam żadnego. Jednego znałam z widzenia, chodził latem w szalu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
adminie, te najzłośliwsze nowotwory statystycznie częściej rodzą się między pastwiskiem, a ubogim pastwiskiem? Czy na diecie korytkowej równie często się trafiają?
Nie wiem więcej nic co można sobie samodzielnie wyszukać, bo nowotwory mnie specjalnie nie interesują. Bezsprzecznie pandemia wybuchła w Polsce po rozpowszechnieniu się margaryn i olejów oraz przejścia z mięsa czerwonego na białe, a wszystko dzięki wspaniałej "naukowej" propagandzie 5*wio i antytłuszczowej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Wegetarianie na ogół starają się dbać o szeroko pojętą higienę życia. Ruch, świeże powietrze, relaks, niekiedy medytacje i jogę, żywność jak najmniej przetworzoną i z jak najmniejszą ilością konserwantów i w ogóle chemii. Starają się spożywać jak najmniej wszelkich używek i unikają przebywania w toksycznym środowisku... Zacznijmy od tego, że wegetarianizmu jest z tysiąc kombinacji BTW, a Twoje rozeznanie w tym co oni robią pochodzi głównie z sieci A to fakt. Osobiście nie znam żadnego. Jednego znałam z widzenia, chodził latem w szalu... A ja dla przykładu w necie jestem synem Kwaśniewskiego, który od lat trenuje kulturystykę, ale nadal nie wiadomo czy jestem optymalny czy nie... Takie buty
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Alez skad, mam wrazenie, ze nadajessz prosto z centrali Przypadkiem nie sprobowales karmy dla bazyliszkow? Najpierw zbierz fakty, potem je wypaczaj jak Ci się podoba Fakty: 1.Malgorzata Braunek nie zyje 2.Byla wegetarianka od ponad 25 lat. 3.Umarla na raka. Tyle.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Założenia to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić? Bo żadnych podstaw nie masz do tego. Tak na pewno wiesz tylko, że w necie się na nią mówi M.Braunek, wegetarianka i widziałeś ją w telewizorze parę razy... Diety, używek, leków, chorób, trybu życia czy nawet płci nie możesz być pewien: http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stanisława_Walasiewicz Na takiej samej zasadzie umierają wszyscy ci optymalni http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/stanislawa-walasiewicz-zaskoczyla-kibicow-dopiero-po-smierci/j4823Link się nie otwierał... Dzięki Jak powiedziałem, pewność co do drugiego człowieka to naiwność, jeśli nie głupota Oczywiscie twoja pewnosc jest najlepsza, bo najtwojsza, zapomniales dodac, co niniejszym czynie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wiadomo, ze nie tylko miska, zaqkladam, ze sie nie szprycowala azbezstem i promieniami rentgena dla zabawy Jako wegetarianka, z pewnoscia miala wieksza swiadomosc zywieniowa niz przecietny korytkowiec/pastwiskowiec/ubogopastwiskowiec Ale widac mechanizmy obronne byly slabsze od mechanizmow psujacych? Założenia to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić? Bo żadnych podstaw nie masz do tego. Tak na pewno wiesz tylko, że w necie się na nią mówi M.Braunek, wegetarianka i widziałeś ją w telewizorze parę razy... Diety, używek, leków, chorób, trybu życia czy nawet płci nie możesz być pewien: http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stanisława_Walasiewicz Na takiej samej zasadzie umierają wszyscy ci optymalni http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/stanislawa-walasiewicz-zaskoczyla-kibicow-dopiero-po-smierci/j4823Link się nie otwierał... Dzięki Jak powiedziałem, pewność co do drugiego człowieka to naiwność, jeśli nie głupota Oczywiscie twoja pewnosc jest najlepsza, bo najtwojsza, zapomniales dodac, co niniejszym czynie To tak oczywiste, że walnąłbym w stopkę, ale nie umiem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Alez skad, mam wrazenie, ze nadajessz prosto z centrali Przypadkiem nie sprobowales karmy dla bazyliszkow? Najpierw zbierz fakty, potem je wypaczaj jak Ci się podoba Fakty: 1.Malgorzata Braunek nie zyje 2.Byla wegetarianka od ponad 25 lat. 3.Umarla na raka. Tyle. Ad1 nie byłeś na pogrzebie, nie widziałeś ciała, spekulacja za źródłami internetowymi. Ad2 nie jadałeś z nią, więc spekulacja, podtrzymywana jej wizją własnego wizerunku. Ad3 nie widziałeś historii choroby ani aktu zgonu, spekulacja za źródłami internetowymi. Mam zdjęcia z tak samo wiarygodnych stron, ze Hitler żyje
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak w ogole to nie piszesz na forum a to wszystko ci sie sni. Lezysz teraz w lozku ale zaraz prostata da znac i sie obudzisz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tak w ogole to nie piszesz na forum a to wszystko ci sie sni. Lezysz teraz w lozku ale zaraz prostata da znac i sie obudzisz Buddyści tak twierdzą, a to akurat w temacie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Skoro wierzysz buddystom to twoja sprawa. Jak stwierdza, ze jestes oslem, to pewnie zaczniesz skubac trawe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Skoro wierzysz buddystom to twoja sprawa. Jak stwierdza, ze jestes oslem, to pewnie zaczniesz skubac trawe Tak, na obiad do tych misek gówna, które mi społeczeństwo kazało jeść na śniadanie Nie mogę się doczekać kolacji
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Małgorzata Braunek zmarła? Nie wiedziałam. Myślałam, że jednak wyzdrowieje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ani nie zmarla ani nie chorowala, prawdopodobnie w ogole nie istniala. To wszystko spisek producentow aplikacji na smartfony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Małgorzata Braunek zmarła? Nie wiedziałam. Myślałam, że jednak wyzdrowieje. Po chemiach i radiach, to tylko dzieci i nieliczni dorośli zdrowieją
|
|
|
|
|
|
|
|
|