Jazzman
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tylko skÄ
d ta aplikacja wie, co naprawdÄ jest w opakowaniu?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No przeciez jest napisane, po kodzie kreskowym
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No przeciez jest napisane, po kodzie kreskowym
W tym rzecz, deklaracja producenta Chyba, Ĺźe twĂłrcy aplikacji wiedzÄ
lepiej od producenta
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Od tego sa strony konsumenckie typu Pro-Test zeby to dzialalo. Nie wiem jakie sa zasady i restrykcje zwiazane z kodami kreskowymi w zywniosciowce, ale producenci nie maja obowiazku pisania wielu rzeczy, ktore w kodzie chyba musza byc. Dlatego taki wielki sprzeciw jest, bo kod do tej pory byl niedostepny dla zwyklego zjadacza i mozna bylo robic konsumenta w bambuko. Teraz konsument o jako takiej swiadomosci i ze smartfonem dostaje do reki wiecej wiedzy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
Kody paskowe sĹuĹźÄ
identyfikacji produktu. Ale pozostajÄ
obojÄtne na jego przydatnoĹÄ. CoĹ jak NIP, tyle Ĺźe kreskowy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od tego sa strony konsumenckie typu Pro-Test zeby to dzialalo. Nie wiem jakie sa zasady i restrykcje zwiazane z kodami kreskowymi w zywniosciowce, ale producenci nie maja obowiazku pisania wielu rzeczy, ktore w kodzie chyba musza byc. Dlatego taki wielki sprzeciw jest, bo kod do tej pory byl niedostepny dla zwyklego zjadacza i mozna bylo robic konsumenta w bambuko. Teraz konsument o jako takiej swiadomosci i ze smartfonem dostaje do reki wiecej wiedzy.
To sobie ĹciÄ
gnij tÄ
apkÄ, nic tam nie ma spektakularnego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niestety albo tez raczej stety, nie jestem szczesliwym posiadaczem owego urzadzenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Gość
|
jA jadam bez kodu kreskowego najgorsze smieci na obiad watraba wiep
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Typowe jedzenie nizin spolecznych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie dramatyzujÄ, ale podoba mi siÄ moda na "jeden skĹadnik na etykiecie", z kodem czy bez...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
... na obiad watraba wiep
Bardzo przydatna, ... na gazetach moĹźna zaoszczÄdziÄ. Wiedza w nich zawarta trafia za poĹrednictwem ĹźoĹÄ
dka wprost do mĂłzgu mÄĹźczyzny, ktĂłremu- okapcionemu w kapciochy- zwyczajnie nie chce siÄ juĹź wylegiwaÄ w fotelu, tym samym staje siÄ bardziej przydatnym narzÄdziem w gospodarstwie przydomowym, co wyraĹşnie zwiÄksza jego szanse na dĹuĹźsze Ĺźycie i o to w tym wszystkim chodzi. O!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
niziny ida testowac do biedry e food
|