Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5152091 razy)
|
Dasna
Go
|
Cyt: "Lepiej nie reagować? - Tam, gdzie jest hejting, jest też co najmniej jedna osoba z "mroczną czwórką". Nie zwracać na nią uwagi oznacza odebrać jej satysfakcję z wyżywania się w sieci. Reagowanie prowokuje ją do kolejnych ataków. Brak reakcji - zniechęca."
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na adaska zawsze mozna liczyc z jego niezawodnym i wiecznie czujnym zezem. Proponuje go podpuscic, ze admin sypie cukier do smietanki, znaczy sie ma cukrzyce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Internetowi trolle maja w realu naturę sadystyczną... coś w tym musi być... satysfakcja z ranienia innych...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na adaska zawsze mozna liczyc z jego niezawodnym i wiecznie czujnym zezem. Proponuje go podpuscic, ze admin sypie cukier do smietanki, znaczy sie ma cukrzyce Oczywiście. Kto cukrzy do śmietanki, ten jest cukrzyk. A kto słodzi Adminowi, ten jest ... słodziak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Staram się jak mogę reanimować dobredzieci, ale sprawa wygląda na beznadziejną!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na adaska zawsze mozna liczyc z jego niezawodnym i wiecznie czujnym zezem. Proponuje go podpuscic, ze admin sypie cukier do smietanki, znaczy sie ma cukrzyce Oczywiście. Kto cukrzy do śmietanki, ten jest cukrzyk. A kto słodzi Adminowi, ten jest ... słodziak. A co robi, w takim razie, dupek (arschloch)?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem. Ale jeżeli posiada jakieś cechy, choćby przystosowawcze, to ... poradzi sobie. O! Mam! Znaczy, wiem! Dupek(arschloch) ... radzi sobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mi się ten link nie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam mnostwo znajomych, ktorzy teraz pykaja to paskudztwo. Wszyscy sa przekonani, ze to dla zdrowia, bo finansowo niewiele mniej wychodzi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się ten link nie... ...podoba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam mnostwo znajomych, ktorzy teraz pykaja to paskudztwo. Wszyscy sa przekonani, ze to dla zdrowia, bo finansowo niewiele mniej wychodzi.
Ale ciekawe kto będzie odpowiadał za tą ich "nieszkodliwość"? Ciekawe czyje badania ją wykazały...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A jakie to musi być dziwne w 'smaku'? Trochę perfumowanej pary wodnej z nikotyną... Jak już palić to normalną fajeczkę z substancjami smolistymi, prawdziwym tytoniem.I to rozumiem, ale takie bezpłciowe wynalazki? Ja kiedyś próbowałem gum do żucie nicorette - tragedia - zgaga, niesmak, a chęć na papieroska taka sama. Jeszcze raz optymalnych palaczy zachęcam do przeczytania książki "Easyway" Allena Carra. Super rzecz. ps. ciekawostka: kiedyś dałem tą książkę znajomej kobietce, takiej koło 50-ki. Dziwna rzecz, bo jedynym problemem pani było palenia. Owa Pani przeczytała książkę i wróciła mi ją bardzo dziękując. Oczywiście rzuciła palenia. Ale dziwna rzecz się potem wydarzyła, bo zaczęła strasznie pić. Tak, że łaziła po osiedlu zataczając się i przewracając Także rzucenie palenia czasem może przynieść więcej szkody niż pożytku? Także problem palenia/picia, to chyba faktycznie nie jest problem uzależnienia, tylko jedzenia. Organizm człowieka na określonych modelach żywienia, po prostu wspomaga się tak papierosami jak i alkoholem. Tak jak pisał Doktor. I bardzo mało ma tu silna wola, charakter, czy inne względy. Poobserwujcie znajomych palaczy albo szczególnie popatrzcie na nadużywających alko - oni wszyscy są równocześnie chorzy na choroby typu pastwiskowego, albo są bardzo blisko tych chorób.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znam osobiście palaczy od pastwiska do koryta, podobnie z nadużywaniem alkoholu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jakie to musi być dziwne w 'smaku'? Trochę perfumowanej pary wodnej z nikotyną...
Probowalem, znajomek zachwalal i namawial, wzialem dyma i takie bylo mietowe, ze pol godziny mnie gardlo pieklo Ohydztwo, lepsza zwykla fajka.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Znam osobiście palaczy od pastwiska do koryta, podobnie z nadużywaniem alkoholu. ja się nie przemogłem, ani jednego bucha nie złapałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|