Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5151720 razy)
|
Dasna
Go
|
Przyznam szczerze, że jest to pierwszy filmik , który do mnie przemówił. Pan sam sobą zaświadcza o tym co mówi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A kto to jest, p.Jerzy Zięba, oprócz tego, że pisze książki?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobra, szczera i bezstronna wypowiedź...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim"
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym. Ani dziwnego, ani złego, stwierdzenie faktu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym. Ani dziwnego, ani złego, stwierdzenie faktu Nieprawda. A ta wściekła buźka, to pies?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Wyplynie? Przeciez on jest znany od 20 lat jak nie wiecej To on tlumaczyl na polski ksiazke Uffe Ravnskova "Cholesterol - naukowe klamstwo"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym. Prawdopodobnie nic , poniewaz bedzie promowana dieta LCHF. Ciekawe, czy swiatli tego swiata zakumali z czego wynika tak mala ilosc bialka w tym modelu zywieniowym? Wiadomym jest,ze lek. med. Jan Kwaśniewski zgapil lovecarba od .... , tylko ta ilosc bialka, tluszczow, weglowodanow nie chce sie zgadzac.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Wyplynie? Przeciez on jest znany od 20 lat jak nie wiecej To on tlumaczyl na polski ksiazke Uffe Ravnskova "Cholesterol - naukowe klamstwo" Zapamiętaj raz na jutro, gdy nikt nie śmiał mówić o LCHF, tylko o jedynie słusznej szwedzkiej piramidzie żywieniowej, to jest taki Dr z Ciechocinka, co stworzył podstawy dietetyki już w 1968r. - Kwaśniewski się nazywa. Certyfikat nr 13 też ponoć działa od 20-tu lat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym. A ja wiem, że Dr Kwaśniewski zawsze miał przede wszystkim dobro ludzi których leczył na uwadze... Bardzo wielu odbiera to jako "głupotę".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Wyplynie? Przeciez on jest znany od 20 lat jak nie wiecej To on tlumaczyl na polski ksiazke Uffe Ravnskova "Cholesterol - naukowe klamstwo" Zapamiętaj raz na jutro, gdy nikt nie śmiał mówić o LCHF, tylko o jedynie słusznej szwedzkiej piramidzie żywieniowej, to jest taki Dr z Ciechocinka, co stworzył podstawy dietetyki już w 1968r. - Kwaśniewski się nazywa. Certyfikat nr 13 też ponoć działa od 20-tu lat. No a Adasko sie zywi od 27 lat na DDP podobno, od 1987 jest na zdrowych dietach i ciagle jest chory. Ale ten pan po prostu zajmuje sie tymi roznymie terapiami a nie stricte sama dieta. Zostal poproszony o zdanie to je wyrazil, nie widze tutaj nic smiesznego ani kontrowersyjnego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Kolejny pan, który wypłynie "na Kwaśniewskim" Cóż jeśli jest sprawnym menedżerem to zarobi. Dla mnie to nic dziwnego. Natomiast pytanie , ile zyska DO, dr Kwaśniewski ? Nie w sensie materialnym , ale promocyjnym. Prawdopodobnie nic , poniewaz bedzie promowana dieta LCHF. Ciekawe, czy swiatli tego swiata zakumali z czego wynika tak mala ilosc bialka w tym modelu zywieniowym? Wiadomym jest,ze lek. med. Jan Kwaśniewski zgapil lovecarba od .... , tylko ta ilosc bialka, tluszczow, weglowodanow nie chce sie zgadzac. Wkrótce na "szwedzkim LCHF" spadnie ilość notowanych nowotworów, ale wzrośnie zachorowalność na miażdżycę. To kwestia -5-7 lat.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli co? To nie jest "szwedzki stół", tylko koryto?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W 1987r. prowadziliśmy w Ciechocinku Akademię Zdrowia "Arkadia", kolejka była na półtora roku naprzód, ale osoby zagrożone amputacją lub z zagrożeniem życia, były przyjmowane natychmiast. Bo taki właśnie jest Dr.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
LCHF anglo-amerykanskosaski jest lata za polska dieta wysokotlusczowa. Zyon czytales to? www.thincs.org/discuss.highfat-lowcarb.htm znajome twarze? ' Wolfgang met him in Vienna last year and was so impressed with Jan that he has adopted Jan's dietary regime himself. Wolfgang is in Austria at present but I will see him in London in about three weeks' time and we will discuss this.' Sam zaczynalem od dr Kurt'a Haris'a. Jednak okazalo sie ,ze Oni wiecej nie wiedza, niz wiedza...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kurta Harrisa oczywiscie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W 1987r. prowadziliśmy w Ciechocinku Akademię Zdrowia "Arkadia", kolejka była na półtora roku naprzód, ale osoby zagrożone amputacją lub z zagrożeniem życia, były przyjmowane natychmiast. Bo taki właśnie jest Dr. 1987? Toz to kluczowa data, wtedy Adasko sie zdecydowal walczyc z niezddrowiem za pomoca "wariacje LC blisko DDP" Bedziecie w wikipedii wymieniani razem z pionierami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|