MariuszM
Go
|
Gavro, to sie okaze. Przy nastepnym joblu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Imponuje mi, ze pytasz mnie o wszystko co chcialbys wiedziec ale niestety jestem tylko czlowiekiem, i za Sokratesem moge tylko powtorzyc..... Argumenty, to mnie interesuje. Skoro nie można zauważyć, przy dzisiejszej technice, białek, czy wirusów, nie można też atomów Ale w atomy nie wątpisz, bo nikt Ci nie powiedział, że można wąypić, nie? W to, że oddychasz tlenem, też wierzysz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eter tez ponoc jest, bo bez niego wiele rzeczy nie mialoby wlasciwosci ale ponoc tez go nie ma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Da...czyli ja, czyli jo...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko jak takiego eskulapa w realu zapytać czy on jadowity czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko jak takiego eskulapa w realu zapytać czy on jadowity czy nie? Morsem, bo głuchy kompletnie, tylko wibracje odbiera
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozumiem, trzeba do niego zagadać z przytupem.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ilu chorych zaraz przybędzie, jak tylko biochemię krwi kitelowiec zleci...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ilu chorych zaraz przybędzie, jak tylko biochemię krwi kitelowiec zleci... hehe, ale ta medycyna, wczesne wykrywanie, diagnostyka to cyrk. Kasa kotku, kasa... Ja swoją teściową wyleczyłem ze statyn, które to szaman przepisał jej w ramach "darmowych dni badania cholesterolu". Kobita po dwóch latach leczenia nie pamiętała twarzy bliskich (nie potrafiła sobie ich wyobrazić i przywołać w pamięci), nie mówiąc o bezsenności i bólach mięśniowych wymagających ketonali. Po odstawieniu statyn wszystko znikło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najgorsze jest to, że zaczęli się interesować poziomem cholesterolu u dzieci! Ale takie statynowe odmóżdżenie w okresie szkolnym wzmacnia wiarę w demokrację i nieomylność medycyny.
|
|
|
|
|
|
|
|