Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Najgorsze jest to, że zaczęli się interesować poziomem cholesterolu u dzieci! Ale takie statynowe odmóżdżenie w okresie szkolnym wzmacnia wiarę w demokrację i nieomylność medycyny. Jaja Panie, jaja... Od momentu zastosowanie ŻO, nie potrafię zamknąć ust ze zdziwienia. Po prostu chodzę z rozdziawioną na maksa gębą, i nie mogę w dalszym ciągu pojąć tego, co tu jest grane. Codziennie mnie to szokuje i przeraża... Taki horror zgotował mi Doktor...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hmm. Troszkę mi to zajęło myśli podłe. Powyrywam sobie z kontekstu sympozjum. Oby wnioski były samodzielne, szczególnie, gdy analizie poddawani są ochotni z deklarowanym 24h menu. WNIOSKI ... 2.Wyższe surowicze stężenia Hcy w grupie osób stosujących ŻO należy traktować jako ostrzegawcze w kontekście podwyższonego ryzyka chorób układu sercowo-naczyniowego - rozumiem, że otrzymałem sygnał ostrzegawczy od przedstawicieli świata nauki. Generalnie dziki tłuszcz jest dla tych z syndromem DnO, ŻrO ... olrajt, tyle że słabiej "zakonserwowany". Ale mogę się przecież mylić. WYNIKI I WNIOSKI Skład kwasów tłuszczowych analizowanych tłuszczów ... Mała zawartość PUFA w stosunku do SFA w tłuszczu z mięsa przeżuwaczy może się wiązać z tym, iż nienasycone kwasy tłuszczowe są uwodorowane przy udziale mikroorganizmów żwacza do nasyconych kwasów tłuszczowych. ... http://www.bromatologia2014.confer.uj.edu.pl/documents/21001121/62922848/AP3.%20%20J.%20%20Bry%C5%9B%2C%20%20H.%20%20Wi%C5%9Bniewska%2C%20%20H.%20%20Ciemniewska-%C5%BBytkiewicz%2C%20%20A.%20%20Bry%C5%9B.pdfA na katedrze UJ-tu, to drzewiej tłuste kapłony się jadło. http://www.bromatologia2014.confer.uj.edu.pl/documents/21001121/62922848/BP6.%20M.%20Karpi%C5%84ska-Tymoszczyk%2C%20A.%20Draszanowska%2C%20M.%20Danowska-Oziewicz%2C%20A.%20Narwojsz%2C%20L.%20Antoniak%2C%20M.%20Nawrot.pdfPrzyznaję, sympozjum na trzy dni gadania, to nie to, co jednodniowa konferencja z rautem w tle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ilu chorych zaraz przybędzie, jak tylko biochemię krwi kitelowiec zleci... hehe, ale ta medycyna, wczesne wykrywanie, diagnostyka to cyrk. Kasa kotku, kasa... Ja swoją teściową wyleczyłem ze statyn, które to szaman przepisał jej w ramach "darmowych dni badania cholesterolu". Kobita po dwóch latach leczenia nie pamiętała twarzy bliskich (nie potrafiła sobie ich wyobrazić i przywołać w pamięci), nie mówiąc o bezsenności i bólach mięśniowych wymagających ketonali. Po odstawieniu statyn wszystko znikło... Niejeden marzy o takiej tesciowej, ktora go nie poznaje A ty to zniszczyles jednym posunieciem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I na koniec zaczipowanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Przez drut?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak to jedynie gineko- i proktolekarze potrafią.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale to na nizinach przecież nie obowiązuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to na nizinach przecież nie obowiązuje.
Dlatego nie noszę
|
|
|
|
|
|
|
|