Blackend
|
Pogonią ludzi z pastwiska do koryta... Kiedy większość już jest na korycie, a u tuczarnianych prawie wszyscy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale kolejki w mięsnym się zwiększą, a w warzywniakach zmaleją! Żółtka też pewnie zdrożeją.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziwna ta nadzieja, ale rzetelna! Opchnie się jakiego "SUV'a", abo opieprzy bezpowrotnie jakie uciążliwe piętro i będzie ... "olrajt", a nawet jeszcze lepiej!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kociołek, po tym autowypoczynie troszkę rozjechała mni się ta ... no ... konwencja. To Dziwna ta nadzieja, ale rzetelna! ...
jest do tego odniesienie, I cała w tym nadzieja, tylko pandemię raka zastąpi pandemia miażdżycy... a to ... Opchnie się jakiego "SUV'a", abo opieprzy bezpowrotnie jakie uciążliwe piętro i będzie ... "olrajt", a nawet jeszcze lepiej!
z poniższym zestawię- Ale kolejki w mięsnym się zwiększą, a w warzywniakach zmaleją! Żółtka też pewnie zdrożeją. tak miało być!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kociołek, po tym autowypoczynie troszkę rozjechała mni się ta ... no ... konwencja. Bidulku! Co to będzie, masz do opchnięcia jaką furkę w razie czego?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Phi, w tym mięsku nie było haczyka. Dot. bidy. I nędzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niesamowite co też można sprawdzać i "udowadniać", za czyje to pieniądze?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ważne za czyje, ważne do czyjej kieszeni...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ważne, ważne, bo jak z podatków to minka taka , a jak z prywatnych to taka
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kociołek, po tym autowypoczynie troszkę rozjechała mni się ta ... no ... konwencja. Bidulku! Co to będzie, masz do opchnięcia jaką furkę w razie czego? A mam! ... Rzetelną nadzieję mam! Po kawałku, kawałeczku- na lata starczy. Kociołek. Podbijam stawkę!- na dziesiątki lat.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczynki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kociołek, po tym autowypoczynie troszkę rozjechała mni się ta ... no ... konwencja. Bidulku! Co to będzie, masz do opchnięcia jaką furkę w razie czego? A mam! ... Rzetelną nadzieję mam! Po kawałku, kawałeczku- na lata starczy. Kociołek. Podbijam stawkę!- na dziesiątki lat. Znaczy na części będziesz sprzedawał.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kociołek, po tym autowypoczynie troszkę rozjechała mni się ta ... no ... konwencja. Bidulku! Co to będzie, masz do opchnięcia jaką furkę w razie czego? A mam! ... Rzetelną nadzieję mam! Po kawałku, kawałeczku- na lata starczy. Kociołek. Podbijam stawkę!- na dziesiątki lat. Znaczy na części będziesz sprzedawał. Nie na raz ten windows budowano i tetamajty proponowano. O!
|
|
|
|
|
|
|
|
|